Jump to content
BulForum.com

Продавам GF5900XT


Recommended Posts

Продавам GF5900XT /128MB/256bit/TV/DVI

 

Картата беше оборотна при клиент, докато му доставя същата, но Albatron. С картата е работено, не е служила за тестове и клокове и т.н.

 

Гаранция 11 месеца

Цена 155 $.

Link to comment
Share on other sites

Защо ли ми е толкова трудно да повярвам, че продаваш тая карта?!Още повече че работиш в магазин за компютри, какъв е проблема да я сложиш на някой клиент който иска такава (не вярвам да са чак толкова претенциозни относно производителя)Много ме съмнява да няма някакъв дефект,защото иначе няма никаква логика да се набутваш така(все пак е чисто нова и струва около 185$).Както е казал англичанина"Не съм достатъчно богат за да си позволя да купувам евтини неща" :huh: В интерес на истината събирам пари точно за такава карта и съм заинтересован от офертата ти, но първо трябва да я тествам щателно, че то с тия мойте предразсъдъци :( и когато се уверя че всичко е наред тогава мога да я купя.Още не съм събрал кинтите, но ако си заслужава мога да наврънкам родителското тяло да се бръкне малко.Имай ме в предвид,макар че за сега нищо не мога да ти обещая ;)

Link to comment
Share on other sites

Защо ли ми е ...бла,бла,бла... не мога да ти обещая ;)

 

Значи, дали ще повярваш е твоя работа :) . Щом знаеш, че работя с компютри, значи купувам на едрови цени. Едровата цена на тая карта е 165$, понеже е "ползвана" 1 месец, намалям на 155$. Във връзка с подозренията ти, питай Ael, той работи на новата си работа с нея, може да ти каже впечатления. Каза, че е имал много работа и не е имал време за тестове и овърклок.

 

А иначе, много са рядко клиентите, които искат такива зверове. Затова предпочитам да освободя парите и да ги завъртя, отколкото да стои тука картата и да и тече гаранцията...

 

За тестовете - нямаш никакви проблеми, ела, донеси си РС-то и тествай три дена, ако искаш ;)

Link to comment
Share on other sites

Мда ,картата беше в мен ,ползвах я няма и месец ,гледах я като писано яйце (не съм я тормозил с клокове и такива щуротий - все пак не е моя ;) ) и после дойде картата за която бяхме платили и аз трябваше да върна тази . Не виждам кво толкова чудно има ,видеото работи перфектно ,и си заслужава "промоцията" която е пуснал човека особенно за тези пари.Мога даже да ви кажа че работи по добре от тази която имаме в момента ,но това си е мой проблем и сега съжалявам малко че не останах с въпросната карта :wacko:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...