ov3rm4n Posted May 22, 2003 Share Posted May 22, 2003 Kak se polzva search engine... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted May 22, 2003 Share Posted May 22, 2003 To t'va mnogo hubavo, a ma e na English i malko hora ste razberat kakvo e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted May 22, 2003 Author Share Posted May 22, 2003 Ami da svikvat - niama izgledi skoro Internet-a da mine na BG... A si mislia, 4e e nelepo v na6i dni da ne znae6 4ujdi ezici... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 Ne e zadaljitelno vseki da znae English vse pak jiveem v Bulgaria a ne v Angliq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lg-Badluck Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 Az pak si me4taq za vremenata kogato Angli4anite sha vikat "Kak moje da ne znaesh BG az za kvo ti plashtam da se uchish tva tupo uchilishte!". Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 еееееееее Lg-Badluck ma kak go kaza samo priznah ta pi4!!!! Ina4e az sam 4el mnogo statii iz BG vestici i spisaniq za tova kak da dirim v neta ta potarsi iz Google.com v balgarsi saitove ne6to podobno Ina4e taktikata pone moita e slednata izpolzva6 klu4ovi dumi kolkoto se moje po malko trivialni i specifi4ni za onova deto go tarsi6, kato slaga6 nai-specifi4kata duma nai-parva i posle slaga6 opisanieto i dopalnitelni dumi sled tova pak ne trivialno primerno tikvenik ako tarsi6 slaga6 tikva i recepti. Vse pak sa gi pisali hora tiq ne6ta i nai-vajnoto e da fomulira6 ti samiq to4no i qsno onova koeto tarsi6 kato vapros(tva e mnogo vajno btw kolkoto i glupova da zvu4i). kogato si siguren, 4e dadeno sa4etanie ot dumi sas sigurnost trqbva da go ima go orgrajdai v kavi4ki. I nai-vajnoto e da ne se otkazva6 i da gleda6 vtora++++ stanica na polu4enite rezultati. Link to comment Share on other sites More sharing options...
virus Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 Ami nai dobre se tarsi s kuche sledotarsach !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted May 23, 2003 Share Posted May 23, 2003 dosega , kvoto sum tursil, i go e imalo, sum go namiral. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JESUS Posted May 24, 2003 Share Posted May 24, 2003 ima razlichni tursachki v tiah ima search pishesh kakvoto ti triabva i go namirash Link to comment Share on other sites More sharing options...
peachlover Posted May 24, 2003 Share Posted May 24, 2003 hey ora prostete prostotiqta mi ama (to tav e malko off topic no...) ako iskam da namera ne6to mnogo skoro sled poqvata mu kade da go tarsa za6toto v google naprimer n6tata se poqvqva s malko zakasnenie P.S. kato govorim za ne6to stava duma za mp3 ili nqkakvo film4e! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iCE-dOGG Posted May 24, 2003 Share Posted May 24, 2003 p2p stava Link to comment Share on other sites More sharing options...
peachlover Posted May 25, 2003 Share Posted May 25, 2003 ooo ice-dogg sorry ama na men dumata "новобранец" mi prilqga idealno taka 4e ako moje po-bavno i s pove4e obqsneniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.