Jump to content
BulForum.com

kak da tarsim v internet...

ov3rm4n

Recommended Posts

еееееееее Lg-Badluck ma kak go kaza samo priznah ta pi4!!!!

Ina4e az sam 4el mnogo statii iz BG vestici i spisaniq za tova kak da dirim v neta ta potarsi iz Google.com v balgarsi saitove ne6to podobno

Ina4e taktikata pone moita e slednata

izpolzva6 klu4ovi dumi kolkoto se moje po malko trivialni i specifi4ni za onova deto go tarsi6,

kato slaga6 nai-specifi4kata duma nai-parva i posle slaga6 opisanieto i dopalnitelni dumi sled tova pak ne trivialno

primerno tikvenik ako tarsi6 slaga6 tikva i recepti.

Vse pak sa gi pisali hora tiq ne6ta i nai-vajnoto e da fomulira6 ti samiq to4no i qsno onova koeto tarsi6 kato vapros(tva e mnogo vajno btw kolkoto i glupova da zvu4i).

kogato si siguren, 4e dadeno sa4etanie ot dumi sas sigurnost trqbva da go ima go orgrajdai v kavi4ki.

I nai-vajnoto e da ne se otkazva6 i da gleda6 vtora++++ stanica na polu4enite rezultati.

:D hey ora prostete prostotiqta mi ama (to tav e malko off topic no...) ako iskam da namera ne6to mnogo skoro sled poqvata mu kade da go tarsa za6toto v google naprimer n6tata se poqvqva s malko zakasnenie

P.S.

kato govorim za ne6to stava duma za mp3 ili nqkakvo film4e! ;)

ooo ice-dogg sorry ama na men dumata "новобранец" mi prilqga idealno taka 4e ako moje po-bavno i s pove4e obqsneniq :blink: :blink: :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...