Jump to content
BulForum.com

Avatars, Nicknames, shits...


Elemental^

Recommended Posts

Misq 4e tuk trqbva da poptiam nqkoklo raboti.Zna4i 1. Awe nqkoi da mi obqsni kak si praite tiq radari i razni 4asovnici za avatari s toq flash :) 2.Gledam 4e nqkoi hora si smenqt imetno na accounta oba4e kvadrat4etata s expirience-a ostavat sy6tite :) kak go pravqt ? i za sega tva e malko typi vaprosi ama vse pak se interesuvam.

Link to comment
Share on other sites

По принцип след достигане на определен брой post-ове имаш правото да си променяш member title-a, стига админите да са включили тази опция. Другият начин е да си някаф личен приятел на админа или нещо такова и да го помолиш да ти смени title на квото там си си избрал. Това обаче не важи за всички както казва Thief, поне не ми се вярва, все пак май админите имат по-важна работа отколкото да се занимават с разни глупости от тоя род, при тва за всеки...

Иначе по първия въпрос - не знам за кои точно казваш че са flash, или поне аз не съм видял, но анимираните по принцип са .gif и можеш да ги намериш почти навсякъде, където има аватари :) (лично аз бих ти препоръчал deviantart.com). Доколкото знам може да се нагласи .swf да се използва за avatar/signature, но мисля, че админите са оставили това както е default, a май default-ът не включва flash-ове...

Link to comment
Share on other sites

Flameblind, ти май не си много наясно какъв му беше втория въпрос на човека ;) . Thief е казал как става! А е и "незаконно" един и същи човек да има два accounta.

Link to comment
Share on other sites

То си пише в правилата на форума, че може да се смени ника, при молба от юзър.

 

Да, както стана при мен.

Е, преди това им скъсах нервите, като се опитах да си регна 2 други акаунта, ама така се получава като човек няма навика да чете правилата ;) Е, слава на рийпъра, че се оказаха милостиви хората към човешката глупост :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...