Jump to content
BulForum.com

Продавам Гараж


Recommended Posts

Първоначална цена 300лв.

В отлично състояние,покрива е от нераждавейка. 3х5 м.

В близост до 7 бл. в тракия, на озаконено място, но който иска може да си го пренесе къде то иска.

Link to comment
Share on other sites

Ами да ламарина е вероятно е поцинкована но ламарините неги разбирам добре. с едно камионче мерцедес, мъничко слагат се по две големи дъски от преди от зад, перпендикулярно на оста на пътя хоризонтално на които ще легне гаража и 3 човека го качват без проблем.

Link to comment
Share on other sites

Може да дам малко повече от 150, но все пак 300 са прекалено много. Нека да вземем в предвид, че който го купи след това ще трябва да плаща по 20лв. на месец наем на общината и ще трябва да си плати демонтажа, транспорта и монтажа на новото място. От друга страна нов гараж струва 400лв. с включени транспорт и монтаж на място....

Ако не се намерат желаещи може да се договорим нещо.

Link to comment
Share on other sites

Ами пак ша ма извиняваш, ама за какъв монтаж говотим, нали и аз така го взех, тея пичове толкова ги е страх някои да неги набара от общината че ти го тупват на мястото, слагат по 2 камънчета да се невилира горе долу,и изчезват. А и 100лв си е добра отбивка от цената на нов, при положение че транспорта няма да му е повече от 50лв.

Link to comment
Share on other sites

Става дума за това, че аз не мога да го транспортирам сглобен. Ще трябва на място при теб да се откачат страните и да се натовари на камион, съответно при мен обратната процедура. Та като си платя тези неща + цената която искаш се получава цената на нов, като тогава няма да се занимавам с организирането на транспорта и монтажа. Като в резултат ще имам нов гараж, който поне 2-3 години няма да протече. Именно поради тези причини мисля, че трябва да посмалиш цената на гаража втора употреба.

Link to comment
Share on other sites

Въпроса е там че той не е разглобяем :( зада го разглобиш трябва да го нарежеш, и после да го сглобяваш както си искаш. А за протичането се съмнявам че скоро ще стане.

Link to comment
Share on other sites

Въпроса е там че той не е разглобяем  :(  зада го разглобиш трябва да го нарежеш, и после да го сглобяваш както си искаш. А за протичането се съмнявам че скоро ще стане.

 

Това че е неразглобяем пък затруднява (оскъпява) транспорта.... Ако си навит мога да ти дам 200лв. + усилвателя, който продавам в другия топик (гледам че си проявил интерес) и да си стиснем ръцете? Естествено преди това искам на живо да видя гаража.

Link to comment
Share on other sites

Ами всеки ден след 19:30, може да дойдеш да го видиш. но за по сигурно звънни един телефон преди това или тук пиши да се рзберем.

Все още се продава.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...