Jump to content
BulForum.com

Prodava se:


Recommended Posts

Предполагам, че радиото ще е находка за някой колекционер, който е готов да плати такава цена. Щом е антика, тя си има антикварна стойност, която, вероятно е такава и тя е съобразена! Едва ли някой от вас е специалист по антиките, за да давате компетентни оценки! Кво си чешете езиците, никой от вас няма да си го купи!

Сега, ако видите обява, че се продава Мерцедес от 1933 в идеално състояние и му искат 500000, пак ли ще почнете с броенето на нули и с пресмятането, колко нови коли могат да се купят с тези пари. Могат, ама не такива! Или пък ще ми сметнете колко чисто новички пощенски марки могат да се купят с парите за "Черното пени", с което и едно писмо до село не можеш да пратиш!

Просто има такива неща! Или си мислите, че някой си е пуснал обявата просто ей така и чака накой балък да се хване? Може, ама за да ви гледа сеира! Ако искате, пробвайте и вие да продадете някоя джаджа на произволно избрана цена, да видите, че не става! Само дето си мисля, че в този форум едва ли ще се намери купувач, ама нищо не се знае! Мен, лично, ще ми бъде интересно да го видя на снимка това чудо, просто от любопитство и интерес към техниката! :)

Link to comment
Share on other sites

Zna4i pyrvo tfa radio ne go prodavam az , a edin 4ovek (priqtel) me pomoli da pusna obqvi. Vtoro tfa radio si e antika i ima antikvarna stoinost, koqto v evropa se ravnqva na 10000$, no poneje toi nqma kak da go prodade tam i zna4e ,4e tuka nikoi nqma da mu dade tolkoz go puska na 4000$ . Za syjalenie snimki nqma i toi ne mi dade i az ne namerih v internet...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...