Jump to content
BulForum.com

Продaвам CD Pioneer


Recommended Posts

Продaвам CD Pioneer,почти чисто ново е. Ползвал съм го няколко месеца,след което катастрофирах и го бях забутал някъде. Наскоро го намерих,но не ми трябва вече,защото имам друго CD и за това ми стана излишно. Ето и малко снимки : http://dox.bg/files/dw?a=6492dd5040 . CD-то няма диск,има само флашка отпред на предния панел. Цената на CD-то е 90лв. 

Link to comment
Share on other sites

 Нищо лично,но :

ПРАВИЛА ЗА РАЗДЕЛА КУПУВА/ПРОДАВА

1. Формулирайте темата и мненията си в дадена тема съобразявайки се с общите правила на форума към www.bulforum.com

2. excl.gif Задължително е при продажба на някаква стока, продавачът да определи и напише в самата тема реалистична цена. При неспазване на това правило се трие темата ! Директно се трият и фиктивни постове от рода "Цена - за правилата 1 лв."! excl.gif............

 

 

4. Задължително е да се пише в заглавието на темата какво продавате или купувате (вид на стоката, марка и модел). Пример:"Продавам видеокарта GeForce4 MX440 / 128MB / 128bit". Вътре в самата тема сте длъжни да дадете максимума информация за стоката, която продавате. Снимките се поместват в първия пост на темата (указание-прочети!) или в следващ пост с редукция на цената или промяна на условията, но не и в самостоятелен такъв, съдържащ единствено снимките (това се счита за ъпване). Теми, за които модерaторите преценят, че имат нужда от снимки, но такива липсват или вместо тях стои изречение "Снимки на скайп, имейл...." и подобни - ще бъдат затваряни или изтривани. Ако продавате повече от един продукт, трябва да упоменете това в заглавието на темата. Ако нямате инфо за стоката, задължително споменете за това в темата си и то още при отварянето й. При продажба на няколко бройки от един и същ продукт, задължително се написва общата продавана бройка. Също така се забранява изписване на заглавието на темата изцяло с включен CAPS LOCK. При нарушаване на това правило се трие темата !

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...