Jump to content
BulForum.com

Търся читави apk-файлове за английско-български речник и навигация


Recommended Posts

Купувам добър или отличен говорящ английско-български речник за Андроид телефон.

 

Сега нека изясня какво имам предвид:

1. Речника трябва да е в добра база от думи (да речем над 25 000 думи)

2. Речника да е с възможност за произнасяне на английските думи.

3. Да работи офлайн ( а не от рода на Google translate)

 

Също така търся apk-файл за читава навигация пак за Андроид телефон. Забележете, че търся "читав" инсталационен файл за разделителна способност на дисплея с 800 х 480 пиксела с възможност за свалене на карти за България и Англия, а не някой да ми инсталира навигация.

 

Приемам и всякакви съвети за файлове от Google play-а, като мога да предложа за подобна оферта бартер фотосесия, предпечат или някакъв дизайн на лепенка, календар или нещо подобно :) ... направо си обърнах темата като за "натуралната" ера :laughing:  .. за борбата с "бед сектори" по хардовете няма да споменавам за да не подвеждам хората .. иначе възстановяване на изтрита информация (снимки, работни файлове и др. подобни) с желание ще помогна, ако е възможно.

 

 

Ако има хора занимаващи се редовно и малко по-навътре от просто потребители и имат желание да ми помогнат с префлашване на HTC HD2 с Андроид (в момента е с Windows mobile 6) срещу скромно заплащане нека да ми пишат на лична. Стигнал съм до видовете ядра, но предпочитам да коментирам с някой, които се занимава с подобни истории.

 

Телефон за връзка с мен 088/8811-843 или на лична.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Благодаря за отзивчивостта, но вече се преборих с телефона и навигацията .. но все още търся добър говорящ английско-български речник за Андроид. В момента съм с безплатната версия на BitKnights  -    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bitknights.dict.engbul.free  , пробвах и CSDict и още 2-3 други, но все един има по нещо направено неудобно за мен.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...