Jump to content
BulForum.com

Търся 23" - 29" LCD / LED монитор


Recommended Posts

  • 5 weeks later...

Употребяван,миналия месец му изтече тригодишната гаранция.Визуално с моето добро зрение не му откривам никакви дефекти.Като външно състояние няма забележки.Със съответните кабели-за захранване,VGA,DVI.Цветопредаването му СПОРЕД МЕН е отлично.

Link to comment
Share on other sites

На предложената от теб цена има ЧИСТО НОВИ екземпляри, па макар и внос. Не искам да давам линкове, за да не се приеме за реклама - поразгледай в нет-а. Отделно на 180 лева крайно-клиентска цена, до съвсем скоро имаше 27" DELL и то от по-високия клас (в софийска фирма), макар и с дефекти, но имаше и читави екземпляри.

 

От тук следва, че базата на която си стъпил е достатъчно висока, за да не предполага разумни преговори.

 

Поздрави

П.С. Предлагам ако имаш следващи въпроси или коментари да минем на лични, че ще ни се карат вече ;)

Link to comment
Share on other sites

колега, на твоята цена само на първа страница от предлаганите от емаг видях поне 5 броя, не знам за кви мармоти му говориш???

Link to comment
Share on other sites

Колегата и на мен ми предложи цена за 28" мултимедиен монитор в комплект с декодер NOT с HDMI изход и кабели 150 лева. Така, че за мармотите ...

Link to comment
Share on other sites

Понеже започнаха разни юнаци да пишат за мармоти и така де факто се опитват да се "подиграват" с името ми, смятам че съм в правото си да им отговоря.......

 

Много хора се появиха тук с увереността, че голямата част от участниците в този форум "ядем доматите с колците" и започнаха да предлагат какво ли не на меко казано "нереални" цени. При това не визирам конкретно двамата писали в тази тема...

 

Уважаеми "колеги", ние тук не "пасем трева", поне що се отнася до компютри и цени. Една голяма част от участниците в този форум действително сме КОЛЕГИ в компютърния бранш и се занимаваме с компютърна техника от мнооого години. Аз лично от 1993г. Повечето работим с фирми вносители и представители на техника и получаваме цени, за които много хора тук не знаят... Да не говорим за eBay и подобни... Така че моля, не ми обяснявайте кой увивал шоколад!

 

За да не съм голословен, и за да обясня защо не харесах вашите цени, можете да погледнете: 

 

ТУК и ТУК

 

Това са вече закупени от мен 2 броя 22"-ви монитори DELL на обща стойност под 180 лева с доставка до вратата ми!!!!!!! А дали са като вашите "супер" монитори - ами не са, но за това за което ми трябват са наистина СУПЕР! Да не говорим че са ДВА, и НЕ са ремонтирани, и ако имат каквито и да е неописани проблеми, винаги мога да ги върна!

 

 

@beku също ви го написа, ама няма кой да чете....

 

Около и под 200 лева има сериозно количество (вече) чисто нови 22" / 23" монитори с ТРИ години гаранция и не са нужни кой знае какви усилия, за да се открият. При това на крайно-клиентски цени. Ако не можете да се справите с търсенето, ще ви пратя на лични линковете до съответните фирми / магазини.

 

 

П.С.

Съвсем искрено желая на @kakadu1 и на @galaxi успех в реализацията на техните монитори. Нямам нищо против тях .  :beer:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...