Jump to content
BulForum.com

Nespravedlivost v foruma


DarkWish

Recommended Posts

Zashto ve4e se po rqdko namiram moi postove v temi koito znam 4e na predishniq den sam pisal :confused

Se pak ne sam pravilata na foruma ili da sam govoril bezsmislici

Nali tozi forum e napraven seki da izkaje mnenieto si po dadena tema

Ako prodaljava taka usejtam kak foruma shte zapadne

:angry:

Zashtoto sam sigurnen 4e ne sam edinstveniq na koito mu pravqt takiva problemi :angry: :angry: :angry:

Link to comment
Share on other sites

Ами не му го чети като те дразни... Форума си има опция за изключване на подписите. Иначе мен ме дразни ника ти - какво ще направим по въпроса?! Да ти го сменим ли?

А сега за триенето на постове и теми.

DarkWish - раздаваш съвети наляво и надясно на хората да прочетат правилата, а ти самият направи ли го?! Какво пише в тях относно изтритите теми и постове? Какво пише за начина, по който трябва да изразиш несъгласието си с решението за изтриване на модераторския екип? И какво значи - няма ми постовете... Кои постове? Ми не помниш сигурно... И на мен ми няма колата. Ма каква кола? Ми и аз не помня... Такива голи приказки не вървят никъде - когато си в състояние да ми посочиш конкретно изтрития твой пост или топик - тогава ми се обади на ЛС, като ми изложиш и доводите си за погрешността на взетото решение, така както е по правилата. Ясно и точно е казано там какво се прави в случай, че ви е изтрит пост или тема. Или си мислиш, че модераторския екип всъщност е фен клуб от твои тайни обожатели и тяхната цел в живота е да вървят след теб и да изтриват всичко което пишеш?! Сигурно от завист, защото не са толкова ентелегентни като теб. Така е - да знаеш. Нарочно го правят. Не се занимават с нищо друго - само с изтриване на твои постове.

Темата се затваря. Ако имате оплакване относно изтрит ваш пост или топик - направете го така като е посочено в правилата. DarkWish - ако не си съгласен и с това затваряне - има PM. Същото важи за всеки, който е недоволен от решението ми.

Link to comment
Share on other sites

Izkam samo da dopalnq che postvaneto na topik po podobna tema e bezmisleno zasthtoto userite v foruma nemogat da vzemat reshenie za povedeniqta na administratorite/moderatorite puskaite PM na admin/moderator za po golqm efekt.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...