Jump to content
BulForum.com

Търся работа в компютърен сервиз...


Recommended Posts

Здравейте, казвам се Васил Запрянов на 25 години живея в Белозем. От 4 5 години се занимавам с Инсталиране/Преинсталиране на операционни системи основно Windows XP / 7 / 8 (предимно на частно) . Инсталиране на софтуер. Намиране на хардуеърни и софтуеърни проблеми както на PC така и на мобилни компютри. Мога да асемблирам цели конфигурации от до без никакви проблеми. Умея да обяснявам и напътствам клиенти на много разбираем език.

Мога да работя и добре с поялник, но с основни познания по електроника. Мога да работя и като консултант в магазин и в сервиз. В по-малък магазин мога да се справя и с двете длъжности. С мрежи се оправям на средно ниво, защото не ми се е налагало да изгражда по-големи мрежи, но бързо се уча и като видя един два пъти нещата ще влезна в час.

Имам средно икономическо образование. Английски владея на начално ниво, като по OS всичко го разбирам и не само на английски.

Търся работа в Пловдив основно, но може и в региона. Търся работа в областта, защото това ме влече и не чувствам умора от тази работа.

Ако сте попадали на обява за подобна позиция моля споделете с мен ;)

 

За контакти в форума на ЛС или на емайл: admin @ belozem.org

Link to comment
Share on other sites

Не си ли се замислял за отваряне на едно малко магазинче + сервиз някъде из центъра на Белозем. Там определено няма подобни, а селото е доста голямо и оживено, и има страшно много млади хора. При по-добро обмисляне може да се получи добре :)

Успех !

Link to comment
Share on other sites

Много съм мисли, но съм слаб от към правните въпроси което ще коства допълнително пари. А и като цяло бюджет нямам. Иначе, да тук няма такова на 5000 население + съседното село което е последна точка по пътя. Мисля, че би вървял магазин + сервиз. Плюс, че аз имам градено доверия през годините и доста хора ме знаят. Но за сега ми е още само като мисъл и мечта. Не съм осигурил финансите.

 

Да допълним, към темата. Търся фирма желаеща да се развива в населено място 5000+ без конкуренция в областта, към която да работя като доверено лице и основен работник.

Link to comment
Share on other sites

Не забравяй тук да споменеш и съседните села като Чалъкови, Шишманци и Болярино, които са си практически като квартали на Белозем.. Така населението се вдига още повече.

Успех и дано се захванеш скоро с нещо, че без работа не се търпи.

Мога да помогна от гледна точка на транспорта. Пътувам от Чалъкови до Пловдив ( през Белозем разбира се :) ), всеки ден в 8 Сутринта, и на обратно в 17:00.

Поздрави !

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Компютърните ми умения са същите и по-добри занимавам се с горепосоченото от 12 години и на частно, имам висше образование "Електротехника" работя по професията. Обслужвам село Шишманци може да дойдете при мен няма нужда колегата зорлям да отваря магазин.

 

 

Сега по същество. Много станаха хората които се занимават с компютри, климатици, коли... 

В тази страна трябва да се произвежда продукт. Занапред ще сме все по зле и по зле.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...