Jump to content
BulForum.com

Зарядно за лаптоп..


JiMbo

Recommended Posts

Здравейте, преди месец си купих от някакво момче от този форум лаптоп Dell latitude D410, като каза че батерията му държала час и половина. Отидох да го взема и на място го пуснах и си работеше нормално без проблем. От тогава не го бях ползвал.Преди 1 седмица ми се наложи да го ползвам (взех го главно за работа,за интернет навън) и ГРЕДА... не можах да го пусна, батерията умряла незнайно как. Сега работи само на захранване, а батерията не я и зарежда. Интересува ме има ли някой с такъв лаптоп, и да се видим колкото да пробваме да сменим батерията или захранването, за да знам какъв точно е проблема и да видя какво ще правя.

А това момче от което го купих не мога да му намеря телефона и темата във форума. Живее в ж.к.Тракия точно зад кафе Енканто (до Пето районно управление), ако някой му има координати или го познава?

Link to comment
Share on other sites

Зарядното на кабела,който ми дадоха с лаптопа не е оригиналния.Явно е за друг лаптоп и не зарежда батерията на този,макар че си работи в контакта. Така че нов кабел,лаптопа и батерията са си наред :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...