Jump to content
BulForum.com

kakvo mislite za narkomanite ot va6ata mahala?


badniggazz

Recommended Posts

Be v moita mahala nqma narkomani ... az ako se interesuvah ot vseki bokluk okolo men ... prosto ne obryshtam vnimanie ... te sa si izbrali tva ... nishto ne moa da napraa ... da se opraat. Ne mi stigat moite problemi ami i za tqh da mislq ... hora kat hora ... podminavam i tva e ...

Link to comment
Share on other sites

Хммм... За ''тежки'' или ''леки'' наркомани става въпрос? Щото мисля, че тревоманите са много безобидни :) Пък зарибените ''тежкари'' са гадна работа. Много са се прецакали тия хора.

Link to comment
Share on other sites

Vijte,narkomaniqta e seriozen problem na nasheto ob6testvo,koito zasqga onezi horica,koito lesno se vliqqt.Da si 'addicted' si e curse!A da vijdash takiva hora i da znaesh,che ne mojesh da im pomognesh,e o6te po-losho!Za6toto edinstvenite,koito mogat da im pomognat,sa si te samite!No vseki 4ovek pone moje da dava kuraj i sili ili nai-malkoto da vqrva v drugiq,che moje da se izbavi!

Bie gi narichate bokluci,no vijdate samo vanshnata strana,a ne znaete kakvo gi e podtiknalo da stanat takiva.Moje bi ako razberete pri4inata i parvoizto4nikat,6te vi stane qsno,che imenno ejednevnite ni problemi mogat da govedat do zavisimostta i che tova moje da stane i na vas,kogato ne vijdate drug izhod...Moje bi dori i da gi poglednete s drugo oko i s malko razbirane,koi znae:)

Am,a otnosno marihuanata,az mislq,che ne e hi4 bezobidna,daje e dosta opasni4ka.Ako ne znaete,tq vodi do zatupqvane,kolkoto i stranno da vi zvuchi.Makar che nqkoi otbqgvat tova s prividno podcenqvane i neverq,mai che 6te e po-dobre da se prouchi vaprosa,predi da se 4uvat komentari kato tezi:'abe,q se mani ot tuka be,koi ti kaza tazi glupost','naish li kfo mi e hubavo sega>znachi nqma da imam problemi i zavbade6te'..............................Za6toto faktite sa nalice,kakto i o4evidnite dokazatelstva.

Pozdravi

Link to comment
Share on other sites

Чел съм мнооогоооо статии за марихуаната, някои научни други - не чак толкова, и макар повечето да не ги помня , съм дълбоко уверен, че т'ва за затъпяването е глупост.

 

" Иначе причината, която най-вероятно те кара да попиташ за това е, че си прочел или чул отнякъде, че тревата уврежда мозъчните клетки и оглупяваш едва ли не. твърдението, че тревата уврежда мозъчните клетки, е базирано на едно изследване направено по време на така нареченото "движение на лудостта 2". същото изследване се опитва да докаже, че пушенето на трева уврежда мозъчните структури на маймуните. това изследване обаче е било лошо изпълнено и не рядко критикувано от различни медицински издания. по-късни изследвания, не успяват да докажат тази теза. в интерес на истината, едно съвсем скорошно изследване върху маймунките, където е използвана една по-скоро чувствителна от колкото научна технология, не открило никакви увреждания. твърдението че канабисът уврежда мозъка, било използвано масово по време на силната анти-марихуана пропаганда, и естествено когато страстите поотихнали то било отхвърлено. въпреки това и до ден днешен в щатите, разни анти-дръг групи като P.R.I.D.E и доктор Gabriel Nahas все още поддържат тази теза. една от най-известните американски анти-дръг програми, пък казва, че марихуаната може да увреди паметта и унищожи мозъчните клетки. истината е, че нито идно изследване до сега не е доказало мозъчно увреждане от страна на тревата. "

 

Иначе някои пафкатори си са природно тъпи ама т'ва да не те заблуждава.

 

Edit: цитатът е от marihuana-bg.com. Да не кажете, че се правя на умен... щото не съм :wir

Link to comment
Share on other sites

AZ PU6A I IMAM 6:00 NA IZPITITE KADETO GI DARJAH ... KVO TUP LI SAM A? I TO SI POPU6VAM OT 6-7 OGDINI ... SQ MNOGO TUP LI SAM A?

 

IZPITITE BQHA PO MATEMATIKA I NE SUM PREPISVAL

Link to comment
Share on other sites

Ъх .. като гледам че нарушаваш няколко правила и като вземем впредвид факта, че говориш прекалено нахакано .. да, не звучиш много интелигентен :)

Link to comment
Share on other sites

KVI PRAVILA?

AKO ISKA6 MOJE DA SI SPRETNEM EDNA SRE6TI4KA DA VIDIM DALI NQKOI 6TE IZLEZE NA GLAVA

 

pak i vij me na snimkata mi tva sam az kvo ne izglejdam li inteligentno :)

Link to comment
Share on other sites

Izvinqvam se za prednite 4 replies koito izleznaha prez moite prustenca... Ne bqh pro4el pravilata... Ne misleh kakvo pi6a... Ne sam durjal nikakvi ispiti bliskite 2 godini... Ne pu6a i ne sam pu6il marihuana ot 4 a moje bi i 5 godini... NQMA DA GO NAPRAVQ PAK... prosto napisah pulni gluposti!

Link to comment
Share on other sites

Не е истина! Не може един човек, който до преди няколко минути пускаше теми от рода "Какво мислите за Кетамина, Измерението X e пред вас!!!" и "Kakvo vi e mnenieto za Crystal Meth, Cristal meth" (два доста интересни наркотика), сега да пуска тема "kakvo mislite za narkomanite ot va6ata mahala?, kak bihte se 4uvstvali v tqhnata sreda" и да нарича наркоманите "БОКЛУЦИ"! Това просто не е редно!

Не е редно и същият този човек да си регистрира и още един ъкаунт и то не с нормално име, а точно с наименование на НАРКОТИК - CRYSTAL METH. Не ми се връзва нещо...

А Aston_ ти като смяташ, че са боклуци, защо аватара ти толерира наркоманията?

Няма такова нещо като "тежки'' или ''леки'' наркомани.... има си хора, които употребяват наркотици и хора, които не употребяват!

Единственото смислено мнение в тази тема е това на Sunny_Girl, за което и благодаря!

Съжалявам момчета и момичета, но темата я затварям, защото не знаете как да си изказвате мнението.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...