Jump to content
BulForum.com

Продавам: Процесор 1700+


Recommended Posts

Процесора е от първите T-bred "b" клоква се стабилно до 2000МХц, 12х166@1.68в и 10х200@1.75в, по на горе каквито и честоти да му се задават и волтажи е нестабилен (процесора е отключен) степинга му е DUT3C. Цената която му търся е 89.99лв (процесора е сравнително студен, на 2000МХц не е стигал повече от 54*С при пълно натоварване с АКАСА с 70х70х15 (вентилатора). За повече информация може да питате на ЛС (PM).

Link to comment
Share on other sites

Процесора е стабилен на дефаулт напрежение на 11х166 - приме върви 24 часа без грешка. Така че за 89.99лв (55$) получавате 2200+ с 166 шина. CBid дава рейтинг на процесора 2303+.

Link to comment
Share on other sites

Следващия който се изсере неподготвен и не според правилата в тази тема, ще излети от форума за много време напред !!!

 

 

само че ти или някой друг като триете такива постове оставяйте горе в reply да се чете заради какъв бисер сте то изтрили, понеже много членове/както стари така и нови като мен, въпреки че аз съм чел правилата/ съм сигурен, че ги мързи да четат правилата на форумите и така ще е по-лесно и за вас като сте add-нали съответната реплика в реплу и после отдолу си напишете примерно както ти си го написал и разхвърлите няколко такива из форумите, защото така повече юзъри ще го прочетат, а иначе едва ли някой ще се забие да чете правилата заради това и пак на вас ви се отваря повече работа. Иначе конкретно за този пост, който си изтрил аз го четох и си прав, понеже не отговаря на предварително установените правила.

Link to comment
Share on other sites

Батка само да ме светнеш наясно ли си колко време отнема да изчистя всичките теми от офтопиците и наясно ли си колко време ще ми отнеме ако взема да правя тва дето искаш. Тва да е последния офтопик в темата. Ако трябваше да се прави нещо друго освен това което съм направил, щях да го направя ! Аз трябваше да адд-на 80% от темата. Като ги мързи да четат правилата си има санкций.

Link to comment
Share on other sites

Процесора е продаден за 80лв вече - затворете топика моля.

 

(а и не съм сигурен дали не си му изтъркал джапанките от изпъване)
- Нищо сигорно няма на този свят... (освен смърта)
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...