Jump to content
BulForum.com

Germany Alice ATM configuration


slan

Recommended Posts

Наскоро случайно наддадох по ибей до 15 евро за "чисто" нов рутер TP-LINK TD-W8960NB, понеже чрез смяна на фърмуеъра поддържа както Анекс А, така и Анекс Б. Чипсета на рутера поддържа и двата анекса.

В момента не съм го получил, а и собственика на на ъкаунта при Алис се оплаква, досега ползваният TL-WR941ND рутера се рестартирва по веднъж на ден самостоятелно.

Понеже очаквам проблеми, някой да знае настройките, за Алис Лайт 16000.Имаше един линк към модема, Alice 1111. сложен линк. Май там ги имаше всички настройки( там го промених към bridge модус, така увеличих пинга: Компа поради заразяване с малваре беше нулиран(харда) и възстановен от имидж. Утре получавам рутермодема, в сряда трябва да го инсталирам при човека или да го върна(гаранционно). Даже и не очаквах да го купя. Струва в Германия над 100 лв!!!

Досегашният ми пинг с мега евтиният Alice 1111(разпостранен в Индия) е 30 ms. Нагрява се до 60 градуса на повърхността, затова и преди година се оплака собственика на диесел аншлуса. Надявам се с този нов модел модем<->рутер да нямаме проблеми със скоростта от 16 мегабита( накъсване на скайп:QOS настройки)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...