Jump to content
BulForum.com

Продавам печка за кола Webasto


Recommended Posts

Модела е BW50. Работи с бензин. Пълен комплект, свалена в работещо състояние. Има локален пулт и дистанционно управление, документация и т.н. Цена 320 300лв. За контакти - тук в темата или на лично съобщение. Печката се намира в Пловдив.

Link to comment
Share on other sites

Водна е. Загрява антифриза в охладителната система и управлява вентилатора в купето. Има и помпа в нея която "върти" антифриза в малкия кръг и затопля радиаторчето на парното и двигателя за по-лесно запалване в студените зимни дни. Има таймер с който се нагласят време за включване и спиране. Също и дистанционно с радиоконтрол(до 600метра) за пускане и спиране от къщи, например 15 минути преди да излезете. Използва резервоара на автомобила, а ако той е дизелов - допълнителен резервоар който не е включен в комплекта. Разход - 250ml/час.

Link to comment
Share on other sites

Модела е BW50. Работи с бензин. Пълен комплект, свалена в работещо състояние. Има локален пулт и дистанционно управление, документация и т.н. Цена 320 лв. За контакти - тук в темата или на лично съобщение. Печката се намира в Пловдив.

Е колега продаде ли я тази печка?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...