GOGO Posted March 30, 2003 Share Posted March 30, 2003 What the fuck? Какво става с Rayman, та не може да се сваля? Уж е на същото място както всичко друго, ама ми дава "Error occured!" на FlashGet-а. Това на CD1, де. Кажете какво да правя. 10х. К Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted March 30, 2003 Share Posted March 30, 2003 Rayman.3.Hoodlum.Havoc.BY.VA/CD1.by.????.Special.For.ToKKo Това е зарадипитанките Сваляй през FTP клиент или с Internet Explorer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted March 30, 2003 Share Posted March 30, 2003 what can i say ... flashget just ownz your ass Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted March 30, 2003 Author Share Posted March 30, 2003 1. FlashGet не е ли FTP клиент? (не съм много на ясно) 2. FlashFXP е FTP клиент, нали? 3. Не може ли да се преименува? 4. АЗ не мога ли да я преименувам? Чакай да пробвам. К Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic872 Posted March 30, 2003 Share Posted March 30, 2003 Неможе да я преименуваш щото на всеки който сваля ще се прецака линка и на него ще му дава грешки. На мен също с Flashget ми дава грешка и за тва си го свалям с CrystalFTP. Така че най-добре си е да си го свалиш с някво FTP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted March 30, 2003 Author Share Posted March 30, 2003 Що бе? Ясно, че ще им се ебе download-а, ама те (а може би и ти) просто могат да идат да си го продължат. Нали файловете пак ще са си там? Виж, не мисли че ти се подигравам. Просто ми се ще да се направи нещо. Кажи ако смяташ че е приемливо. Вярвам че ще кажеш че не е, ама все пак кажи. Аз ще почакам. К Link to comment Share on other sites More sharing options...
sonic872 Posted March 30, 2003 Share Posted March 30, 2003 Не бе... Лошо няма ако се смени името... ма намен ми е се тая Поне ще може да се пусне през FGF. Нищо не ми пречи да си го сваля през FTP-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GOGO Posted March 30, 2003 Author Share Posted March 30, 2003 K, тогава го сменям и го пуска. P.S. eDonkey sucks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.