Jump to content
BulForum.com

Продавам компютър HP

Recommended Posts

Продавам компютър HP COMPAQ Evo

Intel Pentium4 1.80GHz

Intel® 82845G/GL/GE/PE/GV64MB

SoundMax Audio

CD/RW-CDR8162B

512MB/DDR400

Intel PRO/100Lan

40GB HDD/ FDD 3.5"-1.44MB

Windows XP SP3 BG + Холограмен стикер

+ Подарък Клавиатура и мишка

Цена: 140лв.

Гаранция 6м.

557481.jpg

Продавам компютър HP COMPAQ Evo

Intel Pentium4 1.80GHz

Intel® 82845G/GL/GE/PE/GV64MB

SoundMax Audio

CD/RW-CDR8162B

512MB/DDR400

Intel PRO/100Lan

40GB HDD/ FDD 3.5"-1.44MB

Windows XP SP3 BG + Холограмен стикер

+ Подарък Клавиатура и мишка

Цена: 140лв.

557481.jpg

Добре де ,къде са всички от екипа на този форум ???

Как нито един не го забелязва този екземпляр ???

Очевадно е ,че всичките му обяви са със комерсиална цел.

То бива бива наглост ,ама чак пък толкова...

Какви са тези цени бре тарикат и то без гаранция ???

СПРАВКА ПО ДОБРИ МАШИНИ СЪС 6 МЕСЕЦА ГАРАНЦИЯ : ЛИНК 1 ЛИНК 2

И при мен са със гаранция 6м. просто съм пропуснал.

Само че тези които ги показваш са без Win нали. добави и цена на един Win 200-250лв. И виж каква цена се получава тогава. ВИЖ ТУК

Само че тези които ги показваш са без Win нали. добави и цена на един Win 200-250лв. И виж каква цена се получава тогава. ВИЖ ТУК

2 неща ще ти кажа, които навярно си пропуснал да прочетеш:

1. Това е раздел за лични продажби, не за фирмени.

2. Ако не си официален дилър на Майкрософт... Уиндоуса, който продаваш не струва и 1 стотинка, защото е толкова законен, колкото и този от торент тракерите.

И за да не е офтопик, като гледам външния вид на компютъра ти предлагам 30 лева. Уиндоуса си го задръж, лепенките също.

Понеже се заяждате с човека:

1. Не е фирма - купихме компютър от него и сме много доволни. Това, че някой може да си позволи да продава няколко машини накуп - не го прави фирма според мен.

2. Ако дойде проверка за лицензен Win според вас ще търсят стикера на компа или фактурата с която сте го купили?

Човека е много коректен и аз и колегата сме му много благодарни.

2. Ако дойде проверка за лицензен Win според вас ще търсят стикера на компа или фактурата с която сте го купили?

Може и да мине, обаче само ако е Retail версия.

OEM и VL лицензите на Microsoft не могат да се препродават/преотстъпват - важат за машината, с която са закупени и важат само ако тя не е сменяла собственика си.

Тук има малко по-подробно обяснение.

EDIT:

Това е така, но в случая говорим за компютри втора употреба, които са с ОЕМ лиценз. . .

Не видях някъде да е написано, че лицензът е OEM. Затова добавих и варианта Retail.

Понеже се заяждате с човека:

1. Не е фирма - купихме компютър от него и сме много доволни. Това, че някой може да си позволи да продава няколко машини накуп - не го прави фирма според мен.

Човека е много коректен и аз и колегата сме му много благодарни.

Що се правите на приятно разсеяни?

За най-големите калитковци ли ни взехте?

И при него били с гаранция ,но не бил фирма.

А пък щял да извади фактура и тн...

Като не е фирма ,тази гаранция без касова бележка

нали се сещаш че е гаранция Франция.

А тези номера с Windows/a ще минат ама друг път!!!

Може и да мине, обаче само ако е Retail версия.

OEM и VL лицензите на Microsoft не могат да се препродават/преотстъпват - важат за машината, с която са закупени и важат само ако тя не е сменяла собственика си.

Тук има малко по-подробно обяснение.

Това е така, но в случая говорим за компютри втора употреба, които са с ОЕМ лиценз. ОЕМ не подлежи на препродажба и важи само за компютъра на който е инсталиран при това само ако не е сменян собственика.

Няма нищо лошо, човека да си продава компютрите, но ако има стикер на WinBoze, при продажба се сваля. Не знам такъв случай Microsoft да предостъпват на 3 лице свой продукт за ползване, освен ако няма сливане на фирми и т.н.

Много се задълбочихте, ако ще копувате да, ако ли не обсъждайте това в друга тема.

5. Забранява се коментара на цените, които са определени от продавача, но не се забранява пазарлъка при интерес от страна на купувача. Постове от сорта на "Това го има за 2лв. на руския пазар" ще бъдат много строго наказвани. Всеки има правото да реши сам каква е цената на стоката която продава. Това е свободен пазар.

Абсолютно забранено е да се коментира продаваната стока от хора незаинтересувани от покупката й. Наказанието е 20% уорн !

Също така в търговските теми са забранени коментари и питания към модератори за техни действия. Такъв род въпроси се решават в специализираната тема за коментиране проблемите в раздела, където ще ви бъде отговорено. При неспазване се прилага наказание с 20% уорн. При повторно неспазване ще има по-строги наказания.

Ок, но за в бъдеще ако обичаш не слагай цена включваща Лиценз, освен ако не си директен представител на продукт.

Тук някой от новобранците са гурута в АДМИНИСТРАТОРСКИ сайтове.

Спестявам ти излагането. А на други намазването на кънки със лъжливи доводи.

Поздрави

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...