Jump to content
BulForum.com

ТЪРГ за Electric Scooter

Recommended Posts

В превод май трябва да е електрическа тротинетка. Пратена ми е от роднини с контейнер от Китай за подарък , но не ми се е налагало да я използвам и сметнах , че на някой може да му върши повече работа. Дълго се рових из нета за да се ориентирам като цена , но ненамерих аналог спрямо спецификациите за това я обявявям на търг : p42200422.jpg

снимка на тротинетката : p42200401.th.jpg

Стартова цена 200лв

Блиц цена 320лв 280лв

Минимална стъпка 15лв 10лв

Крайна дата 1 май 10:00 30 април 12:00

Само 2 пъти съм го карал , но не ми се е случвало да му свърши тока..... според мен (може да греша) времето дадено в спецификациите 40мин е ако се кара без прекъсване на максимална скорост.

Поради малкият интерес (дано да не е в разрез с правилата на сайта) променям крайната дата на търга на 30 април утре 12:00 на обяд

намалям блиц цената на 280 лв и намалям стъпките на 10 лв

Поради малкият интерес (дано да не е в разрез с правилата на сайта) променям крайната дата на търга на 30 април утре 12:00 на обяд

намалям блиц цената на 280 лв и намалям стъпките на 10 лв

Мисля, че не е в разрез по причина, че в темата няма нито едно наддаване - следователно никой не е прекаран от промяната на условията. Само не разбрах защо съкращаваш периода за наддаване, след като според мен би трябвало дори да удължиш крайния срок с 2-3 дена...

утре ако се разбера с продавача за оглед и проба и го харесам се включвам в търга с първоначалната

200 лв.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...