Jump to content
BulForum.com

convert flac to mp3


Amigo

Recommended Posts

а защо ще мачкаш CDA качеството в mp3?аписваш си го на CD и слушаш истинска музика, а не някое компресирано л@йно.

Link to comment
Share on other sites

  • 7 months later...

Имам няколко песни в този формат.Качеството е много по-добро от мр3-е,вярно е,че заема повече място,но определено си струва.

Според мен излишно е да се конвертира flac>mp3,освен ако не се записва за CD-R,който ще се прослушва с външен mp3 плеър?

Link to comment
Share on other sites

  • 6 years later...

Вдигам доста стара тема, но ми трябва съвет как да конвертира flac, ape към mp3 320kbps с възможно най-малка загуба на качеството :)

Link to comment
Share on other sites

пробвай с Easy CD-DA Extractor. предлага възможност за конвертиране от всякакъв във всякакъв формат :) само не знам дали ще ти се наложи да сложиш допълнителни кодеци, но то ще си покаже. програмата е доста friendly и на мен ми допада.

Link to comment
Share on other sites

Adobe Audition 3 - слагаш плъгини за флак и апе, после в програмата има "batch process"... интерфейса е такъв че малко бавно става, но компресира с Fraunhofer и качеството е добро.

Когато не ми се занимава ползвам плеъра (foobar2000) - пускаш да слушаш песните избираш ги в плей листа и даваш convert. Качеството се предполага да е по-ниско, защото мачка с Lame, но за преносими плеъри или в колата не съм усетил разлика.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...