penchouglov Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Палма Вашингтония - Продадена Палма Хамеропс - Продадена Палма Трахикарпус - Продадена Китайска роза - Продадена Палма Вашингтония - Продадена Дифенбахия - Продадена Фикус Бенджамин - Продаден Палма Вашингтония - Продадена За контакти на ЛС.Отговарям бързичко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted March 4, 2011 Share Posted March 4, 2011 Заплювам си Бенджамина и Вашингтония-та. Ще поискам обаче бонус за двойната покупка: да ми кажеш как се сплита Бенджамина Остави ми телефон за връзка на ЛС или се обади на 0885 617919 Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
penchouglov Posted March 4, 2011 Author Share Posted March 4, 2011 Заплювам си Бенджамина и Вашингтония-та. Ще поискам обаче бонус за двойната покупка: да ми кажеш как се сплита Бенджамина Остави ми телефон за връзка на ЛС или се обади на 0885 617919 Поздрави Ще ти звънна малко по-късно че в момента не съм в града. Link to comment Share on other sites More sharing options...
penchouglov Posted March 4, 2011 Author Share Posted March 4, 2011 Бенджаминчето и вашингтонията са продадени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Joro Filipov Posted March 5, 2011 Share Posted March 5, 2011 Запази ми палмичката за понеделник вечер, може да се чуем понеделник през деня тел.0893533474. Приятен уикенд! Link to comment Share on other sites More sharing options...
penchouglov Posted March 6, 2011 Author Share Posted March 6, 2011 Запази ми палмичката за понеделник вечер, може да се чуем понеделник през деня тел.0893533474. Приятен уикенд! Запазвам я.Ще се свържа с теб в понеделник. Добавям още 3 палмички в първия пост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
penchouglov Posted March 6, 2011 Author Share Posted March 6, 2011 Китайската роза и дифенбахията са продадени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
penchouglov Posted March 7, 2011 Author Share Posted March 7, 2011 Трахикарпусчето и едната Вашингтония са продадени. Останаха ми само една Вашингтония и един Хамеропс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.