Jump to content
BulForum.com

Дропбокс


vebaev

Recommended Posts

Dropbox е най-лесния начин да синхронизирате и съхранявате файлове онлайн! Предлагат безплатна регистрация за 2GB. Програмата позволява да синхронизирате файлове онлайн между компютри. Поддържа Mac, Windows и Linux, Android, iOS, можете да отваряте файловете си онлайн, дори да връщате стари копия на изтрити или променени файлове! Можете да споделите папка с приятел или колега и така и двамата ще имате последните версии на файловете, с които работите. Има възможност и да споделяте папки с конкретни хора, така че ако имате големи файлове които не се пращат по поща това също е решение :)

 

Аз го ползвам да синхронизирам файлове между мака и пц-то и винаги съм сигурен, че и двете машини имат най-новата верия на работните файлове. Отделно, че винаги имам и онлайн нещата, ако ми потрябват и съм на чужда машина. Аз поне спрях да нося флашки :)

 

Покана за регистрация: С тази покана за регистрация получавате допълнително 256MB бонус! 250МБ получавате при изпълнението на туториала в страницата им, а ако постнете в социални мрежи че имате дропбокс той ще ви даде още 750МБ!

ОБЩО 3GB безплатно пространство!

 

Надявам се да е било полезно! :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...