Jump to content
BulForum.com

vebaev

Members
 • Content Count

  179
 • Joined

 • Last visited

About vebaev

 • Rank
  Напреднал Член
 1. Аз смених Кулбокса с Булсатком, не гледам ТВ почти и плащах 30лв на кулбокса. При Булсата хванах промоция черен петък и си предплатих за година 100мбит нет и ТВ за 10.50лв което мисля никъде го няма като цена За месец вече нета им е доста добре. Но аз не съм предирчив, нормално торенти, брауз, нетфликс. Сега си гледам и ТВ през интернет, чаках Кулбокса да пусне 5г мисля и че след още 5 няма да имат ТВ през интернет и през мобилни у-ва, нета им е бетон но до там, доста са консервативни. Равбосметката е че съм доволен и спестявам за същото нещо 20лв което не е малко при промоцията което хванах (но и при стандартната цена пак ще се пести 10лв)!
 2. Преди малко ме вързаха на оптичния, уж трябва да е е на тарифа 100 ама, кове 50 точно: Да не би преди да съм платил да съм на някаква временна по ниска? 30лв защото не ползвах ТВ и ми излиза на практика само нета толкоз, а няма как да я махна, тоест има ама 25лв което пък е за гигабитов нет който не ми трябва...изобщо задънена ситуация. Сами си загубиха Кулбкса доволен клиент от тъпите пакети или от липсата на такива по-точно. edit: Днес всичко е 6
 3. Защото не ползвам ТВ, и защо да давам 30лв за нет щом на булсат е 15лв и дето се казва нова или бтв за новините мога през сайта им да гледам.
 4. Ясно, а приложенията за смарт телевизори работят ли им?
 5. Хм надявах се ако ТВ има S тунер и CI модул да става с кабела от чинията....
 6. Не за фюжън, ще гледам през браузера понякога като цяло тв не ми трябва, но ми е любопитно ако си зема нов ТВ с вграден сателитен тунер може ли кабела директно без тяхните боксове?
 7. Абонат съм на Кулбокс но по простата причина че не ползвам ТВ (гледам само понякога новини през интернет) , мисля да мина на Булсатком и имам няколко въпроса: (мисля да мина на 100мб нет + старт ТВ за 20лв колкото да мога да гледам ТВ през браузера.интернет) -Знам че на Кулбокс интернета е железен и никога съм нямал проблем, имате ли ядове с оптичния интернет на Булсатком? -ако все пак някога използвам ТВ може ли да се гледа без приемник кабела направо в ТВ ако има сателитен тунер и с картата? -за какъв период са договорите които се подписват и колко са обвързващи? -за кой марки смарт ТВ приложението им работи?
 8. Ако не бяха толкоз консерви, щяха да пуснат това "IPTV" да може да се гледа през нет или със смартТВ апп, ама на дали, при тях няма никакви нововъведения, стоя на тях защото нета им е железен (единственния им плюс)иначе да съм ги сменил защото почти не гледам ТВ през СТБ-то.
 9. Няма ли начин да си ползвам смарт ТВ-то за телевизията, този маг-приемник функцийте и бързината ме отвръщават. Що не направиха да става с кам модул?
 10. От няколко седмици, 1-2 забелязвам като превъртам в тубата доста да ми върти....някой със подобни проблеми?
 11. То голяма аванта няма що, след като не ми трябва гигабитов и не се предлага друг то цената почти като на пакета.....
 12. Искам да попитам доставчика защо няма отдлни услуги - само интернет намрипер? от няколко години установих че не гледам ТВ и ако гледам го правя по интернет. Тогава защо да я плащам като не я ползвам? Ако няма такава то след време ще се принудя да мина на доставчик само на нет.... Ако бяха толкоз иновативни щяха да пуснат ТВ по интернет преди другите и VoiP т.н. Сега ги спасява само факта че нета им е железен, никакви екстри никакви нововъведения .....
 13. Аз от няколко месеца съм в чудене, плащам всички сметки през ипей с карта на Unicredit V-pay която уж според ипей няма такса. Въпреки това в банкирането си виждам винаги за всяка транзакция за ток, нет, вода, тел по точно 0.20ст маркирана като "Fee EPAY"?! ето за кулбокс: Сума 0.20 BGN - Fee EPAY 29.90 BGN COOLBOX/Easy PAY/PAN
 14. А по точка 1 което е по важно (за мен)
×
×
 • Create New...