maddrum Posted February 23, 2011 Share Posted February 23, 2011 Продавам мултифунционално устройство HP j5780. Съчетава принтер, скенер, копир и факс. Официална информация от производителя:тук Техническа спецификация:тук Снимки Беше ми много любим принтер, но за съжаление се развали и в момента не може да печата. Носих го на сервиз, оттам ми казаха че има проблем в механиката. Счупил се някакъв палец. Доколкото разбрах този палец има роля да отчита кога има поет лист и да започва да печат. Не успяха да ми открият нов такъв, защото не произвеждали повече части и тн. Иначе устройството още може да работи като скенер или за ипращане на факсове. Продавам го с двете мастилници и трансформатора. Подобно устройство ново струва минимум 180 лв. Искам му 50 лв. 40 лв. Намира се в София. Има опция да го донеса и до Пловдив. за контакт: maddrum9@gmail.com телефон:088 33 77 190 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted February 25, 2011 Author Share Posted February 25, 2011 Вече е 40 лв! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted February 25, 2011 Author Share Posted February 25, 2011 Предлагам още един бонус: Нова цветна глава(HP 351), сложена буквално 2 часа преди да се счупи принтера! Само тя струва нова 35 лева. В комлект с другите 2, който са наполовина примерно и траф...40 кинта си е оферта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.