Jump to content
BulForum.com

Има ли надъхани да правяът игри


sasquatch

Recommended Posts

Ей така проучване леко, има ли нaвити (и можещи) да правят игри. Ама не просто нещо от сорта на "Ама аз искам да правя игри", имате ли оригинални идеи за игра или пък умения в областта на компютърната графика, изкуствения интелект и дизайна и бихте ли желали да се забъркате в правенето на игра? Аре чакам хиляди отговори (ако няма BOHO)

едит; сега видях че съм направил грешка в заглавието ама нищо не мога да направя, по-силно е от мен :D

Link to comment
Share on other sites

:woot Идеи, батко, колкото искаш... Аз съм бълвочник на идеи за игрици и комикси, стихчета и историйки. Даже се опитвах да правя едни игрици миналата година и сценарии и дезайн съм си писал.

 

Ама всъщност ти питаш, дали има надъхани... аз вече не съм надъхан след повече от 10 години опити да намеря хора, с които да правя игри и все без успех (сигурно не съм търсил, където трябва или съм нямал късмет).

 

По-нататък като вкарам ред в живота си, ще се опитам да си направя една завършена игрица, а аз имам идеи, колкото щеш, въпросът е идеята да е изпълнима в реално време от един човек и в същото време да бъде ултра cool.

 

Успех в търсенето на хора. :ph34r:

Link to comment
Share on other sites

аз почнах да си пиша сценарий за спортна игра. тип мениджър, но ръководиш само един играч. и играеш с него, но само с него мачове. хубаво стана, но нямаше навити да работим.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...