Jump to content
BulForum.com

Медальони - скорпиони, паяци, пеперуди и раци


Recommended Posts

Аз също се интересувам от скорпионите. Бих си избрал някои,стига да видя снимките,че ми е са интересни :)

 

Ако утре си свободен в 15.30 - ще се виждам с krivinka от форума, понеже иска да вземе сърцето-скорпион, но ще дойде с някакъв колега, който искал да разгледа останалите, та поради това ще занеса всички останали. Ако си там - и ти ще ги видиш на място.....а къде е това "там" - ще ти дообесня на ЛС.

Link to comment
Share on other sites

Ааа медалион с раче за мен. Моля, моля!

От утре до неделя съм извън града. Ако искаш може и днес, ако искаш другата седмица, но ми запази един. Аз работя до Папараци, та ако си наблизо може да се видим по светло, че с тоя сняг и студ... Само кажи какви пари да нося.

Ако може това дето е в ляво на снимката. Някак си са му по-симетрично разположени крачката и ми изглежда по-добре от дясното.

Link to comment
Share on other sites

Ааа медалион с раче за мен. Моля, моля!

......

Ако може това дето е в ляво на снимката. Някак си са му по-симетрично разположени крачката и ми изглежда по-добре от дясното.

 

Няма едно с едно еднакви - всяко е различен екземпляр, както и дали са го капсуловали симетрично или не толкова симетрично....но така е с по-евтините варианти. Тия, дето са по 15-20 лв. винаги са първокласно изработени, капсуловани и е внимавано как ще изглеждат накрая. С тия, които са от по 5-6 лв. невинаги внимават, когато затварят гадинката и понякога я едно от пипалата потъва повече в смолата, я се извърта малко настрани...както дойде. Обикновено преди покупката където мога да изискам актуална снимка на конкретния екземпляр я искам, но не всички дават актуална, а само примерна какво като цяло представлява медальона. Но почти всички си изглеждат достатъчно добре все пак. Ще ти запазя рачето в сърцето отляво и ще се доразберем на ЛС.

 

П.П. Актуална снимка все още не слагам, тъй като в 15.30 имам среща, на която хората ще си изберат от останалите и не знам кои ще си харесат.

Link to comment
Share on other sites

Пак стана тъмно и пак апаратът ми даде заето, когато поисках от него да изкара що годе добри снимки...както и да е....

 

Повечето неща вече се взеха и ето какво остана:

 

1. Скорпионите - 6 "нормални", един в прозрачен кръст и един флуоресциращ:

 

 

eb17bc29f91cafc6.jpg

 

Едит: Вече без синия скорпион-ключодържател и без флуоресциращия.

 

 

2. Паяците - 3 флуоресциращи и 1 черен:

 

 

bbd1b053f3f740b7.jpg

 

 

3. Пеперудите - 3 бр. (черна, златиста и зелена) + едно раче в сърце.

 

 

449e3cca40743af3.jpg

 

 

 

 

Всичките неща са по 5 лв., с изключение на сърцето с рачето, което е 7 лв. 6 лв.

 

Има и един скорпион, дето явно много се е дърпал, докато са го затваряли :P, та са го обърнали на една страна и са му скъсали единия крак. Опитах се да го снимам отблизо, но нищо не се получи. На него му правя намаление от 60% или с др. думи цената му е 2 лв. (Едит: отива като подарък с рачето в прозрачното сърце)

 

641be8e377721b48.jpg 83d9893eb668ab63.jpg

Link to comment
Share on other sites

Малкото раче в прозрачното сърце вече е 6 лв. и към него добавям като подарък този последния скорпион (синия), дето е завъртян настрани.

 

 

Едит: За да не ъпвам темата, добавям в този пост един скорпион-сърце като онзи в пост #16 и тъй като не е разположен точно в средата, а е изместен малко вляво, цената му е 5 4 лв.

 

 

66196e9a5b52b09f.jpg

 

 

Едит: Вече е на цена 4 лева

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Останаха десетина скорпиона, раци и пеперуди, но след седмица-две, когато се надявам да са пристигнали и останалите неща, които поръчах още през ноември (:blink:), ще ги окрупня в обща снимка и тогава ще ги сложа в темата.

 

Понеже доста хора ме питаха за детелинките, които бяха само 2 и веднага се взеха, в момента имам един комплект от 2 миниатюрни детелинки (истински и пак четирилистни естествено) - едната е сложена в мъжкия символ (Марс), а другата - в женския (Венера) / (инфо). Съвсем отделни са, което ще рече, че едната се носи от момчето, другата от момичето. Цената на комплекта е 6 5 лв.

 

1df9a99a14da723a.jpg

 

ЕДИТ: Преместено в отделна тема!

Link to comment
Share on other sites

И още едно комплектче четирилистни детелинки, затворени в 2 двете части на разбито (от любов :devil) сърце.

 

Забележка: Тъй като детелинките са истински и много нежни - при капсуловането им в сърцето са скъсали леко едното листенце на едната от детелинките, но жена ми каза, че така даже било изглеждало по-яко и автентично.

 

Комплектчето се продава за 5 лв. и понеже сравнително скоро пуснах и по-горния пост за другия комплект - неговата цена също става 5 лв.

 

9b8f12e5e9914e60.jpg

 

67e2a939a7edc861.jpg

 

 

Едит: clio прояви интерес към този комплект, но може да го вземе другата седмица, така че засега го запазвам за него.

 

 

 

ЕДИТ: Преместено в отделна тема!

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Тъй като темата е от по-миналия месец и вече стана много объркана, последните 2Х2 детелини, заедно с 2 нови ще ги изнеса в отделна тема, а тази остава само за капсулованите животинки.

 

 

И по повод приближаващия св.Валентин, добавям 2 сърчица - едно със скорпион и едно с малко раче...всяко на цена 5 лв., а сърцето с "изместения" скорпион (2 поста по-нагоре) става на 4 лева.

 

 

9d0ac37e218d5ab5.jpg

 

 

 

 

П.П. За да не започне темата да се ъпва излишно с въпроси какво от останалите неща е в наличност, моля подобни въпроси да ми ги пращате само на ЛС, а след някой и друг месец като се постопли малко - обещавам да снимам всички останали неща + някои пристигнали със закъснение и да ги поместя наведнъж.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Ровейки днес из шкафовете у нас, намерих един куп капсуловани гадинки, за които вече бях забравил, защото дойдоха с едни пратки още в началото на годината и ги бях прибрал, понеже тогава нямах никакво свободно време да се занимавам с тях.

За да не утежнявам темата с отделни постове, ето направо линк към албум със снимки на всичките медальони - кой каквото си хареса е на цена от 4 лева, а продадените неща ще ги отразявам направо там, пак с идея да не ъпвам излишно темата. Ще пиша само ако някой ме пита нещо конкретно или аз самият имам да кажа нещо допълнително.

 

 

П.П. За да избегна въпроси, относно точка 12Б от правилата - тази точка беше допълнена единствено с цел да улесни работата на модераторите, за да следят по-лесно темите, а тази тема така и така се налага да си я поддържам сам. wink.gif

 

Link to comment
Share on other sites

От другата ми тема с амулетите се подсетих да пусна същият пост и тук...

 

За всеки, който по някое време (без значение кога) е купувал нещо от мен, цената е 3 лв. - просто ме подсетете за това ако ще взимате нещо.

Другото нещо, което искам да кажа - носете ми точни пари, че срещам трудности на място с развалянето на парите.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

Бях забравил, че тази тема е все още отворена, от момента в който си преместих продажбите в подписа. :))

 

@Stenli, понеже всичките от снимките са в единична бройка, избери си кое искаш и ми пусни едно ЛС - ще се доразберем кога и къде да се видим.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...