maspas Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 на две седмици, гаранция 24 месеца към ВИВАТЕЛ, пълен комплект, неизползван, със скрийн протектора е още - моята цена 300лв ( най-ниската пазарна цена е 400лв с доставката) !!!ТОП ОФЕРТА !!! причина за продан: недобре направена преценка Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted January 17, 2011 Author Share Posted January 17, 2011 на две седмици, гаранция 24 месеца към ВИВАТЕЛ, пълен комплект, неизползван, със скрийн протектора е още - моята цена 300лв ( най-ниската пазарна цена е 400лв с доставката) !!!ТОП ОФЕРТА !!! причина за продан: недобре направена преценка + bonus оптична мишка PS2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted January 20, 2011 Author Share Posted January 20, 2011 + bonus оптична мишка PS2 + БОНУС: кожен калъф "EAGLE" black Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted January 25, 2011 Author Share Posted January 25, 2011 + БОНУС: кожен калъф "EAGLE" black + бонус ( трети) - чисто нов блутуут за PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoooooo Posted January 25, 2011 Share Posted January 25, 2011 обади ми се 0878260908 Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted January 26, 2011 Author Share Posted January 26, 2011 обади ми се 0878260908 телефонният номер е " fake " ( човекът не знае нищо отсреща или се прави , че не знае ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 26, 2011 Share Posted January 26, 2011 обади ми се 0878260908 По изключение ще пиша в темата, за да го видят и другите "желаещи" да им се обаждат. Много пъти ми се е щяло, когато видя такъв пост - просто да го изтрия. Спирал ме е единствено факта, че в правилата не е написано нищо за такива случаи, но ако зачестят такива изпълнения, нищо чудно да започна да го правя на моя отговорност или да предложа на колегите да го въведем като изискване. Според мен, който иска да купува, той трябва да търси продавача, а не всеки желаещ да кара продавача да му звъни тук и там. Оправданието, че не е поместен телефон или скайп не се приема - ЛС-тата на форума все още работят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted January 27, 2011 Author Share Posted January 27, 2011 По изключение ще пиша в темата, за да го видят и другите "желаещи" да им се обаждат. Много пъти ми се е щяло, когато видя такъв пост - просто да го изтрия. Спирал ме е единствено факта, че в правилата не е написано нищо за такива случаи, но ако зачестят такива изпълнения, нищо чудно да започна да го правя на моя отговорност или да предложа на колегите да го въведем като изискване. Според мен, който иска да купува, той трябва да търси продавача, а не всеки желаещ да кара продавача да му звъни тук и там. Оправданието, че не е поместен телефон или скайп не се приема - ЛС-тата на форума все още работят. нова цена: 290 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted February 5, 2011 Author Share Posted February 5, 2011 нова цена: 290 лв. хит цена: 280 лв + всички подаръци ( 3бр.) !!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
manastasov Posted February 6, 2011 Share Posted February 6, 2011 хит цена: 280 лв + всички подаръци ( 3бр.) !!!!!!!! има ли начин да се види телефончето.от пловдив съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted February 7, 2011 Author Share Posted February 7, 2011 има ли начин да се види телефончето.от пловдив съм. + 4-ти бонус 80мм вентилатор и охлаждане COOLER MASTER for socket AM2/ AM2+ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted February 10, 2011 Author Share Posted February 10, 2011 + 4-ти бонус 80мм вентилатор и охлаждане COOLER MASTER for socket AM2/ AM2+ последна цена: 270 лв + 4-те подаръка !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted February 12, 2011 Author Share Posted February 12, 2011 последна цена: 270 лв + 4-те подаръка !!! ПРОДАДЕН ( за 270 ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.