Jump to content
BulForum.com

Оказион


Recommended Posts

Цели конфигурации с процесор >= 1.6GHz, или отделни компоненти.

 

Изкупуването става на твърда цена която не подлежи на обсъждане:

30% под пазарната цена към момента (според http://most.bg - цена краен потребител)! Ако компонента не фигурира в тяхната ценова листа - посочете от къде сте взели цената. Ако компонента е толкова стар, че вече не се предлага никъде - цената е -45% от стойността на най-близкия по характеристики продаван в момента компонент от същия вид.

Гаранционни срокове не се търсят!

 

Ако някой има нещо за продаване - да провери крайните цени в момента (желателно е на http://most.bg) и да прецени дали го устройват условията. Ако да - да пусне мейл с опис на предлаганото и цените на адрес hard.ware@abv.bg - не ми пишете лични съобщения, няма да отговоря на тях!! Ако има интерес към предлаганото от вас - ще получите мейл. Ако не получите отговор в рамките на ден-два - значи предлаганото не представлява интерес.

Link to comment
Share on other sites

Ново:

Срещу стария си компютър (или дъно, или видео карта, или хард, или какъвто и да било компонент) и известно доплащане можете да вземете чисто нов! Изпратете описание на това което предлагате на hard.ware@abv.bg и до ден-два ще получите отговор дали и при какви условия е възможна тази врътка!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...