Jump to content
BulForum.com

Half Life Generation

Prasko

Recommended Posts

Ako nqkoi moje da ka4i Half Life : Opposing Force i Half Life : Blue Shift - dvata oficialni ekspanjana ?!

Ne6to sega sam sa zaribil to4no H-L da igraq no mi se sika vsi4kite 4asti :D

A BTW i v Blue Shift e vse pak High- Definition Packa s koito igrata stava na savsem drugo ravni6te

като изключим картите. Аз мога да ти ги кача, ама не сеге. След ден два сигурно ще ги почна, ама ти все пак се обади до тогава (т.е. поствай).

amiii *BUMP* deto sa vika

Mersi pi4 predvaritelno 6a ti buda mnoo priznatelen .. cqlata poredica half-life otnovo da q vrutna :D -- pak nazad v godinkite :D -- klasika klasika -- puk i sq sa mi padnali super mnoo qki single player mod-ove 6a pada zaribqvka :blink:

Prasko, извинявай че се забавих, ама имам работа по училище. Ще почна Opposing Force вероятно утре.

GOGO out!

ОК, един ден закъснение, ама имах класна по руски и контролна по история в един ден. За това пък имам добри новини. Няма въобще да качвам Opposing Force (та и ти няма да трябва да я сваляш), щото то я има в диска не Blue Shift, понеже самата тя не е много голяма. Сега почвам да качвам 1 диск, до утре по това време трябва да е готов.

А, и чух нещо за още някакъв Exp. на Half-life, не нищо повече. Ако си чул нещо, кажи. Може и него да свалим (и да качим).

Ami samo Op Force i Blue Shift sa oficialnite ekspanjeni -- moje bi si 4ul za nqkakav neoficialen mod - ama takiva ludi s lopata da gi rine6 - v poslednite 2 workshopa ima 5-6 single player mods vsi4kite super mania6ki i dostini za produljeniq :D

Mersi o6te vednu6 pi4 :D

A i edin vapros --- abe igrata imaaa li muzika ??!! :( edno vreme q igraeh bez cd-to v cd-roma i za tva moje bi nqma6e

Ama sq svalih iso-to - instalirah prez daemond tools , sega si go vkarvam Iso-to vav d-tools cd-roma , v igrata slagam otmetka na Play CD MUSIC vav Audio options ama dokato sam vav vlak4eto kam black messa nqma nikva muzika :blink: - po princip li nqma tam i po natatuk 6a sa poqvi ili imam nqkva gre6ka ?!

Prasko, проблеми нямаш, още повече, че двете игри са на 1 диск.

Да, играта има музика, ама тя почва чак като си земеш HEV-то. Да знаеш да я намалиш много, че ще ти изкара акъла и няма да чуеш монолога на HEV-то. Но да ти дам един съвет, ако искаш музика, ползвай само диска на Half-Life, щтото с друг дискове в CD-то стават странни неща.

Днес до довечера трябва да е готова качена.

Mersi 4ovek - -svalih q i instalirah Blue shift , OpForce , High Def Pack

O6te ne sam po4nal da igraq nanovo , oba4e -- pravi li High Def Pack-a nqkvi zabelejimi promeni ?! Vse pak tova e modificiran q2 engin .. no sam 4uval 4e orujiqta i skin-ovete stavali po4ti fotorealisti4ni

Za muzikata mersi 4e me uspokoi :D -- sq 6a gi izigraq i 3te sas cd-to na H-L vutre za da q 4uq nai setne s 3 godini zakusnenie muzi4kata m za koqto 4uvam fenomenalni ne6ta (Basi 2 put ida sam prevurtal Half-a i da ne sam q 4uval -- sram ) . E edva li e sravnima s Blood 2 no o4akvam ne6to qko :D

A kato govorim za Blood 2 i Half-Life - are ako moje da se ka4i expansion-a na Blood 2 : Nightmare Levels i Sin zaedno s Ekspanjana na Sin - Wages of SIn , kakto i samia sin -- taka 4e nai setne da sabera svetata troica na 3d SHooteri-te da gi izigraq napulno (Blood 2 imam samo igrata bez akspanjana - suepr mania6ka e btw - parviq mi 3D shooter v single player , a SIN taka i ne sam go igral no smqtam da navaksam) - taka 4e koito e navit da kazva :D

High Deffinition Pack-а прави по-добри само оръжията и моделите, и то само от Half-Life. Не ги прави БАШ фотореалистични, ама ги прави достатъчно добре да ти е кеф да играеш. Що се отнася до музиката, по-добре играй всяка игра със своя диск, въпреки че и на c Half-Life трябва да стане. Съжалявам, но нямам нито Blood, нито Sin. Те са ПРЕКАЛЕНО стари и грозни. Не мога да ги гледам, но все пак ги уважавам.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...