Jump to content
BulForum.com

Подарявам калъфче, протектори за екран и "броня" за телефон


Recommended Posts

Калъфчето е това : http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150516291765

 

Пише че е естествена кожа - колко е така не мога да преценя но не ми харесва. Има щампа HTC на него. Не ме кефи особено, поръчах го преди да си купя друго оттука и ми е излишно. Бих бил благодарен ако човека който дойде да го вземе донесе една кутийка кола лайт, не повече и в никакъв случай алкохол. Става за по-големи телефони като този, iphone и подобни. Има и матнитче на "дърпалото" с което се изважда телефона от калъфчето.

 

Другото е тази твърда "броня": http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=150525604663

 

Честно казано качеството Е разочароващо - изглежда ми като евтина пластмаса с ръбчета при това. Загладих няколко но не ме кефи. Ако става на друг телефон някой може да го вземе или ако някой се чуди дали да си поръча нещо такова - давам му да го пробва и да прецени дали да го взима или не.

 

Имам още 1 което ползвам в момента - то не е зле: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=1604965038103 но определено трябва да е черен цвят. В момента в който дойде черното ще го пусна да се подарява и това синьо-зеленикавото - на някоя дама може и да и хареса на мен ми стои прекалено детско/женско така. Но пък телефона е 1 идея по-удобен за хващане а и предпазва малко или много - силиконово е все пак.

 

Подарявам и протекторите за екран които вървят с черната и синьо-зелената "броня". Понеже HTC Desire HD е по-голям като размери някой ентусиаст ако иска може да си го поизреже за да си го проспособи за неговия телефон ако е по-малък. Аз ги намирам за излишни и досега стъкло на телефон не съм успял да издраскам но всеки си знае как и къде си носи телефона.

 

 

 

Едит: Пишете ми на ЛС за координати щото темата може и да не я видя

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...