Jump to content
BulForum.com

Продавам дъно на s.AM2


Recommended Posts

Продавам дънна платка на s.AM2, модел K9N Neo V2. Дъното се намира в Пловдив. За повече информация помествам линка по-долу:http://global.msi.eu/index.php?func=proddesc&maincat_no=1&cat2_no=&cat3_no=&prod_no=1243. Дъното се намира в Пловдив. Цена-30 лв. За контакти тук или на e-mail:sonangol@mail.bg.

Link to comment
Share on other sites

Дъното посочено горе е продадено. За да не пускам нова тема обявявам за продажба ново дъно на s.AM2, марка Foxconn,модел 6100M2MA-RS2H.Дъното се намира в Пловдив. Цена 35 лв. За повече информация относно дъното може да се види в сайта на производителяhttp://www.foxconnchannel.com/product/motherboards/detail_overview.aspx?ID=en-us0000163 Дъното е в работещо състояние. За контакти тук или на e-mail:sonangol@mail.bg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Пускам още едно дъно на s.AM2 за продажба, марка Foxconn, модел K8M890M2MB-KRS2H. Повече информация на сайта на производителя. Виж тук. Дъното се намира в Пловдив. Цена 35 лв. За контакти ми пияете тук или на e-mail:sonangol@mail.bg.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

1. Обявявам още едно в продажба идентично с горепосочения модел.

2. Обявявам още две дъна на с.АМ2 в продажба, марка Biostar, модел GF7025-M2 Ver. 6.x. Дъната са с премахнати чипове на LAN и sound card.Работят нормално. Имат вграден видоконтролер, изход DVI. за повече инфопосетите сайта на производителя Link. Цена на брой-20 лв.

За контакти тук или на e-mail:sonangol@mail.bg

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...