penchouglov Posted December 21, 2010 Share Posted December 21, 2010 Привет. Донесоха ми още 9 ароматизаторчета колеги Оригинални с холограмни стикерчета,а цената е ... но комент Този път ги пускам на 6 лв(За справка- по бензиностанциите са по 12 лв) Ето пак снимки за тези които не са ги видели в предишната тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
penchouglov Posted January 29, 2011 Author Share Posted January 29, 2011 Колегата cherveniq-biker взе последните две ароматизаторчета миналата година Сега ми донесоха още 9 бройки и за да не отварям нова тема ще ползвам тази. Ако може модераторите да изтрият всички постове или поне всички освен последния. Ре към Мидекс: Аз бая се почудих дали и тези да пускам Явно прекалявам, макар, че от време навреме попадам на теми в които се продават по 30-40 бройки от даден продукт(енергоспестяващи крушки например) Пък и 9 броя са кашонче не виждам нищо лошо или подозрително. Един път пуснах 9 и един път 4... Без значение ...след тези, повече няма да се продават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 29, 2011 Share Posted January 29, 2011 Ако може модераторите да изтрият всички постове или поне всички освен последния. Изтрих постовете, но ако за трети път ти донесат отново точно 9 амбипурчета, но най-вече ако отново си редактираш (изтриеш) всички постове в която и да е твоя тема, както имаш навика да правиш, вече ще се наложи да влезнат в сила санкциите за неспазване на някои изисквания от правилата на раздела. Link to comment Share on other sites More sharing options...
penchouglov Posted February 9, 2011 Author Share Posted February 9, 2011 Останаха ми 7, колеги. Безплатна доставка (в рамките на Пловдив) за повече от две бройки Link to comment Share on other sites More sharing options...
penchouglov Posted March 26, 2011 Author Share Posted March 26, 2011 За повече от три броя, цената ще бъде 5лв + безплатна доставка до адрес(Пловдив) Поглезете автомобила и себеси Link to comment Share on other sites More sharing options...
M.Schumacher Posted March 28, 2011 Share Posted March 28, 2011 За повече от три броя, цената ще бъде 5лв + безплатна доставка до адрес(Пловдив) Поглезете автомобила и себеси Ще се възползвам от офертата за 3 броя + доставката Дай телефон за контакт на ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stanimaka Posted March 29, 2011 Share Posted March 29, 2011 И аз взех 3-бр много сам доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.