charmock Posted December 9, 2010 Share Posted December 9, 2010 Продавам Motorola W270 с 2GB карта памет. Телефона е изключително запазен, много надежден и с доста издържлива батерия. Може би това е телефона с един от най-добрите МР 3 плеъри на пазара. Цената която му искам е 40 лв. Телефона си върви с слушалки и USB кабел за връзка с PC. Линк с параметри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 Последна цена 30 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cibbler Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 За 25 лв. съгласен ли си и пращаш ли с куриер из цялата страна?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 Колега, не мисля, че ще го дам за по - малко от обявената цена. Още повече, че само картата му струва 10 - на лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cibbler Posted January 6, 2011 Share Posted January 6, 2011 добре само попитах .Можеш ли да ми пратиш снимки на имейл: [email protected] по-добре сниман,ако може естествено с фотоапарат или нещо друго,защото снимките са размазани при увеличение и не се вижда хубаво състоянието на панела,което ме интересува най-много.Благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 6, 2011 Author Share Posted January 6, 2011 Ако си от Пловдив пиши да се разберем да го видиш. Но определено на този етап не ми се занимава с куриери. За което се извинявам, но просто не ми остава свободно време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cibbler Posted January 16, 2011 Share Posted January 16, 2011 Телефона се продава още нали...? по куриер не се разбрахме май както трябва...то до никъде не сме де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.