ANGELO68 Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 кухненска маса крьгла,разтегателна+4стола,тапицирани,орех-100лв пловдив-579849,0899592721 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SteveN Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 Колега, не знам до колко си гледал в тази секция от форума, ама без снимки темата ти ще бъде затворена. Имам интерес, но без снимки как си представяш да ги продадеш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANGELO68 Posted December 6, 2010 Author Share Posted December 6, 2010 Колега, не знам до колко си гледал в тази секция от форума, ама без снимки темата ти ще бъде затворена. Имам интерес, но без снимки как си представяш да ги продадеш ? щом имаш интерес защо не дойдеш да ги видиш....адр. е 6септември,до юнион банк.....може да обсьдим и цената че ми е спешно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
penchouglov Posted December 6, 2010 Share Posted December 6, 2010 edited Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.