p4elatavr Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 160HDD HITACHI 1GB RAM Процесор: AMD-Atlon 3800+ двуядрен общо 3,8GHz Видео: вградена Дъно: MSI K8T890M2-V (Много здраво и надежно дъно -гарантирам, че никога няма да имате проблеми с него) !!!! Захранване: 400w -------------------------------------------------------------------------------------------- Компютъра e използван много малко време в периода на 8-12 месеца. Никога не ми e правил проблеми (за този период) и няма грешка. Тръгват повечето от новите игри. Пробвал съм гo на Windows7 и на Windows Vista ( и на двата Windowsa работят перфектно без да се бави !!! ) В момента е с Windows XP(много по лесно работя с него) ОРИГИНАЛ Никога не е ремонтиран, Но съм го носил да му направят диагностика ! НЯМА никакви проблеми или лиши сектори в харда ! ! ! На снимката Леко е замарсен на външен вид, но ще го изчистя хувабо преди да го пратя !!! (преди да го направя на windows xp беше с 2 windowsa (vista home i vista ult) РАБОТИ БЕЗУПРЕЧНО ! ПРОДАВА СЕ СПЕШНО !!! За контакти скайп p4elatavr. гсм: 0883466655 Цена 270лв !!! Може да се спорозумем за цена или бартер (И моля цената да не е някаква смешнна ...)- за без пари няма да го дам ... (бартер не ме инт толкова !!! ) ОТ ВРАЦА СЪМ И РАБОТЯ С ЕКОНТ !!! П.С: Ако слагате windows 7 -Желателно е да е хубав и още по добре оригинален - защотото с първия windows 7 който слагах имаше проблеми и ми даваше бял екран !!! С оригинален windows Xp е в момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.