Jump to content
BulForum.com

Лятни гуми

Recommended Posts

Гумите са общо ч-ри разделени на по два чифта.

Единия чифт:Bruidgestone Turanza 215/55 R16 95H

Другия чифт:Michelin Primacy 215/55 R16 93W

За повече информация скайп: bogsan21 или 0898 53 99 44

цена:100 лв.

снимки:

http://picbg.net/img.php?file=8dcd8a96e8480095.jpg - Michelin

http://picbg.net/img.php?file=1adce60b12b641d3.jpg - Bruidgestone

Поздрави Богомил :)

Хубаво беше и цена да дадеш, ще отнесеш наказание.

Благодаря ти колега!

Залисал съм се...

Модератор: А мислиш ли, че някой ще купи ползвани гуми без снимка? Снимай ги и добави снимките в темата! Освен това като се продават гуми е добре да им се пише DOT-а, понеже гума с 3 мм грайфер от 2009-та е по-добра то тази с 6 мм, но от 1999-та...

Благодаря ти колега!

Залисал съм се...

Модератор: А мислиш ли, че някой ще купи ползвани гуми без снимка? Снимай ги и добави снимките в темата! Освен това като се продават гуми е добре да им се пише DOT-а, понеже гума с 3 мм грайфер от 2009-та е по-добра то тази с 6 мм, но от 1999-та...

Имам снимки,но незная как да ги прикача към сайта... :С

• 3 months later...

ъпп

Модератор: Станаха твърде много нарушения, а и нямаш оправдание, че не знаеш къде са правилата, тъй като те винаги присъстват с червен линк непосредствено над първия ти пост. Не стига това, ами и над тях сме извели най-често допусканите нарушения, вкл. и ъпването.

:rulez:

7. Абсолютно се забраняват постове с цел да вдигнат една тема по нагоре или да я върнат на първата страница. UP постванията са строго забранени ! Вдигането на тема може да се осъществи само в случай, когато има промяна в първоначалните условия, предлага се нова по-атрактивна цена или някакъв бонус към продаваната стока. Намалянето на цената трябва да е съобразено с дадените по-долу цифри. При неспазване се прилага предупреждение с 20%!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...