King Nothing Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Продавам два SATA хард диска по 250GB, 7200rpm (имат SATA и molex букси за захранване). 40лв всеки или 60лв двата заедно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Продавам два SATA хард диска по 250GB, 7200rpm (имат SATA и molex букси за захранване). 40лв всеки или 60лв двата заедно. Колега ако не ти е проблем даи точните модели на дисковете и поясни имат ли остатачна гаранция те?Ако имат колко и към коя фирама е? Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
King Nothing Posted November 4, 2010 Author Share Posted November 4, 2010 Моделът е HDS722525VLSA80 Нямат останала гаранция. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wert59 Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 ..3.5''ли са? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeimison Posted November 4, 2010 Share Posted November 4, 2010 Бих взел единия за 30 ако има навитак и за другия да да ги вземем заедно Link to comment Share on other sites More sharing options...
mwxood Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 колега навит съм айде партия да правим единия ти другият аз да вземем Link to comment Share on other sites More sharing options...
King Nothing Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 Продадени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jeimison Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Въпреки че Пратих ПМ на King Nothing че ще ги взема той ги е дал на друг. Много несериозно от негова страна . Link to comment Share on other sites More sharing options...
mwxood Posted November 5, 2010 Share Posted November 5, 2010 Напълно съм съгласен с теб! Link to comment Share on other sites More sharing options...
King Nothing Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 Въпреки че Пратих ПМ на King Nothing че ще ги взема той ги е дал на друг. Много несериозно от негова страна . Поиска ми телефона. Пратих ти го. Не се обади. Това защо не го споменеш преди да ме наричаш несериозен? Не съм регистриран от вчера в този форум. колега навит съм айде партия да правим единия ти другият аз да вземем Това на мен не ми изглежда на реален интерес. А на теб? Не ти се дават 40лв за 250GB марков диск, а ти в съседна тема искаш 45лв за 80GB за куче?! Моите аплодисменти! Лично съобщение не си ми пращал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mwxood Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 6, 2010 Share Posted November 6, 2010 1. Точка 1 и 2 от правилата на форума! 2. Темата за коментиране проблемите в раздела. 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.