Jump to content
BulForum.com

Продавам енергоспестяващи крушки Philips

Recommended Posts

За съжаление нямам. Имам само от тези U образните но до колкото знам нямат никаква разлика освен в дизайна. Надявам се да не греша.

Едно допълнение на кутийката и в указанието изрично пише да не се поставят в затворени кълба или чаши защото крушката се нуждае от охлаждане иначе и съкращаваш живота много. По спомен височината на 100w е 13.2см.

Извинявам се за спама. Ще отговарям пак само на ЛС за да не се пише излишно в темата.

Едно пояснение: с всички които са писали за крушки по-горе съм се свързал и сме уточнили всичко :))

Лек ден.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...

Здравей колега, преди време бях купил няколко крушки от теб и съм много доволен, а сега искам да попитам имаш ли още 2бр. от 100w, че ми трябват.

• 1 month later...

Прибавям нов артикул а именно:

Енергоспестяващи крушки Philips 11w = 60w Е27 енергиен клас А с 10 000 работни часа.

DSC02122.JPG

Имам 21бр от този вид.

Цена: 2.20лв за 1бр

• 1 month later...
  • 1 month later...

Обявявам лятна промоция на два от трите вида крушки а именно:

- единична цена на енергоспестяваща крушка Philips 1бр 18w(100w) Е27 2.70лв. При закупуване на 10бр цената става 2.60лв, а при закупуване на 15бр и повече цената ще е 2.50лв.

- единична цена на енергоспестяваща крушка Philips 1бр 14w(75w) Е27 2.50лв. При закупуване на 10бр цената става 2.40лв, а при закупуване на 15бр и повече цената ще е 2.30лв.

Здравей колега, ще искам да взема

от този модел Philips 1бр 18w = 100w Е27 - 10бр.

и от този модел Philips 11w = 60w Е27 - 10бр.

От Пловдив съм пиши на лични кога и къде мога да ги взема.

• 2 weeks later...

Здрасти колега, ако имаш още от 18W крушки запази ми 20бр. ще мина в понеделник след работа да ги взема.

• 2 weeks later...

Добавям нов артикул на дата 22,08,2011г.

Енергоспестяващи крушки Philips 8w = 50w Е14 МИНИ енергиен клас А с 8 000 работни часа.

Имам към 20бр. от този вид които не ми трябват.

photo.JPG

Цена: 3.00лв за 1бр.

И сега е момента да направя едно уточнение. С всички съфорумници които са ми писали по-горе аз съм се свързал и сме се уточнили кой какво иска :))

Желая ви приятно пазаруване :))

Уважаеми колеги. Крушките 18w = 100w със старата кутия са вече изчерпани. Сега добавям нов продукт или по-скоро заменям стар. Новите Philips са единтични със старите като единствената разлика е в кутията на която пище: 18w = 82w 1100Lumena. Силата за единица светлина е същата така че те ще светят като старите съще така хубаво :)) На новите снимки които ще добавя съм подчертал за доказателство че и двата вида са единтични но в различни кутии. Цената на новата опаковка крушки ще бъде като на старата опаковка 2.70лв за 1бр а при покупка над 10бр на цена 2.60лв а при над 15бр 2.50лв

100w%252520sravnenie.JPG

100w.JPG

Здравей колега. Видях че продаваш от тези 8w с цокъл Е14. Бих искал да си закупя 3бр от тях ако все още има.

Аз съм от Пловдив. Пиши ми на ЛС или 0899773453

Затварям темата тъй като това вече стана повече от масова продажба. Преди имаше ограничена бройка, която бяхме склонни да приемем не като масова продажба, но това вече става прекалено и затова се затваря темата за да няма сърдити.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...