SirMixAloT Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Продадени Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiselina777 Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Здравейте, поръчах си обувки от интернет и за мой късмет са ми големи Продавам ги на колкото сами дошли. 1. Karrimor Cougar Boot Mens - 43 размер - 78лв. Ботуша е страшен, ще си поръчам същия но един номер по-малък! Снимка - http://www.sportsdirect.com/karrimor-cougar-boot-mens-182013 2. Kangol Mosh Nub Boots Mens - 43 размер - 92лв. Причината за продажбата е същата, но ще си го взема Снимка - http://www.sportsdirect.com/kangol-mosh-nub-boots-mens-181197?colcode=18119791 3.Kappa Tennis Senior - 43 размер - 34лв. Големи ми са Снимка - http://www.sportsdirect.com/kappa-tennis-senior-160022 Изпращам с Еконт Експрес за цяла България. За контакти - ЛС или 0896577591. Колега вземи сложи реални снимки на стоката която продаваш.Това че слагаш снимки да се види модела е добре , но хората които ще бъдат заинтересивани ще искат да видят изработката и качеството на стоката която ти продаваш.Аз лично бих имал интерес към Kappa Tennis Senior - но само с предоставени реални снимки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Аз си харесах Karrimor-a Интересува ме колко сантиметра е подметката понеже номерът е общо понятие понякога. И снимки ако може .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirMixAloT Posted October 29, 2010 Author Share Posted October 29, 2010 Аз си харесах Karrimor-a Интересува ме колко сантиметра е подметката понеже номерът е общо понятие понякога. И снимки ако може .... Добавих снимки, може да ги разгледате, а размери малко по-късно днес, защото в момента нямам ролетка при мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lithrone_s Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Добавих снимки, може да ги разгледате, а размери малко по-късно днес, защото в момента нямам ролетка при мен. Размоерите ги пише на етикета отвътре на езика.Тези на самата подметка измерени с рулетка не ми вършат работа.Виж на етикета колко пише ако може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirMixAloT Posted October 29, 2010 Author Share Posted October 29, 2010 Размоерите ги пише на етикета отвътре на езика.Тези на самата подметка измерени с рулетка не ми вършат работа.Виж на етикета колко пише ако може. 01 и 02 са 43 по етикет, а 03 са 43 и 1/3 по етикет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
otis Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 здрасти, веднага купувам каппа-та, но за 30 лева. помисли си и ако си съгласен да ти изпращам координатите си Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirMixAloT Posted October 29, 2010 Author Share Posted October 29, 2010 здрасти, веднага купувам каппа-та, но за 30 лева. помисли си и ако си съгласен да ти изпращам координатите си Това са цените на обувките. Вчера пристигнаха и са ми малки. Това е единствената причина да ги продавам. Нито искам да печеля от тях нито да губа. Аз ще си ги поръчам на ново с размера за мен. Сами виждате цените в сайта, давам ги дори на загоба, защото не съм сложил доставката към тях. Затова, който има желание и интерес към обувките с тези цени, да пише. Link to comment Share on other sites More sharing options...
otis Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 кожата изкуственна ли е или естественна Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirMixAloT Posted October 29, 2010 Author Share Posted October 29, 2010 кожата изкуственна ли е или естественна Според мен е естествена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
otis Posted October 29, 2010 Share Posted October 29, 2010 Според мен е естествена. добре вземам ги за 34лв. даи ми имаил да ти пратя адреса си Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirMixAloT Posted October 29, 2010 Author Share Posted October 29, 2010 добре вземам ги за 34лв. даи ми имаил да ти пратя адреса си Kappa е продадена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SirMixAloT Posted November 3, 2010 Author Share Posted November 3, 2010 2. Kangol Mosh Nub Boots Mens - Продаден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.