sakuzov Posted October 24, 2010 Share Posted October 24, 2010 HDD-то е ползвано точно 10 дена докато не ми изгоря конзолката няма никакви външни и вътрешни забележки просто перфектен без лъжа цената му е : 90 лв 80лв за първият който ми звънне поемам доставка или правя намаление ! изпращам с еконт отвори преди да платиш да няма шменди капели . П.С: Парите ми трябват бързо за това цената е ниска ! От Варна съм телефонът ми е : 0897069124 , а скайпа : makaveliyeahnigga (рядко съм в скайп и моля не ме спамете с допълнителни простотии и в пълномошното пишете кой сте и за какво ме търсите иначе игнорирам ! ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakuzov Posted November 4, 2010 Author Share Posted November 4, 2010 10 ЛВ ДОЛО ОТ ЦЕНАТА Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakuzov Posted November 5, 2010 Author Share Posted November 5, 2010 към HDD-то добавям DVD за Xbox360 (hitachi) хакнато , ползвано кратко време . С цена 25 лв (промоционална) Link to comment Share on other sites More sharing options...
sakuzov Posted November 11, 2010 Author Share Posted November 11, 2010 Харддиска е продаден , честито на новият собственик ! DVD-то получава символичната цена от 15 лв ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.