Jump to content
BulForum.com

Продавам VGA ATI SAPPHIR HD 3850 *256MB

Recommended Posts

Погледни ТАЗИ ТЕМА, после виж и ТАЗИ ТЕМА, след това погледни правило 3 от общите правила за покупко-продажба. И за протокола - няма марка Sapphir.

Извинявам се но това е 3-тата карта която продавам затова че обявата няма нищо общо с другите и марката не е SAPPHIR а ATI и това е писано

Сигурно... ние тука трева пасем. Колко още "Sapphir"-и имаш в запас? 5-6?. А това: "марката не е SAPPHIR а ATI" дори няма да го коментирам. Ако имах админски права, отдавна да си изял банана.

Извинявам се но това е 3-тата карта която продавам затова че обявата няма нищо общо с другите и марката не е SAPPHIR а ATI и това е писано

Колега говориш пълни глупости в момента ATI е производителят на чипа на картата а фирмата разпространител на видеото е SAPPHIRE.Не знам само колко от тия видео карти имаш "На Склад" у вас , но лично моето мнение е че картата е една и съща и се мъчиш да я продадеш по форумите от доста време на ЦЕНА нямаща нищо общо с реалността.

Колеги колко карти имам за продаване това си е лично моя работа. Първата карта е продадена в Свилен град -http://obiavi.data.bg/single/37551 ето какво е направил колегата с нея .Втората замина за Несебър нямам вече кординати а тази е от моя комп звех си 4670 и затова я махам .Както вече казах продал съм 2 на тази цена затова нека който няма пари или си търси някаква работа да не спами в темата

Колеги колко карти имам за продаване това си е лично моя работа. Първата карта е продадена в Свилен град -http://obiavi.data.bg/single/37551 ето какво е направил колегата с нея .Втората замина за Несебър нямам вече кординати а тази е от моя комп звех си 4670 и затова я махам .Както вече казах продал съм 2 на тази цена затова нека който няма пари или си търси някаква работа да не спами в темата

65 :beer:

Достатъчно с тази карта, няма да я продадеш тук и толкоз.

Последният ти пост си е явен ЪП,а и масовите (раз)продажби не се толерират !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...