KnoppiX Posted October 17, 2010 Share Posted October 17, 2010 След кратка чистка вкъщи изнамерих бая неща, които само прашасват и не са ми нужни повече. 1. Nokia E51 - на година и нещо, купуван от Мтел, но не е кодиран. Гаранция няма. Има следи от употреба, не съм имал никакви проблеми с телефона, работи безупречно. Батерията кара при нормални разговори 3-4 дни. Телефона върви с оригиналното си зарядно, дата кабел, кутиийка и диск с драйвери. Слушалките съм ги изгубил. Причина за продажбата, взех си Galaxy S и този ми е излишен. Снимки -> снимка 1 снимка 2 снимка 3 снимка 4 снимка 5 Цена: 120 лв Нова цена: 110 лв Нова цена: 100 лв ПРОДАДЕН! 2. Ipod Nano 8 Gb черен - няма забележки по външния вид, като нов е, слушалките съм ги ползвал за друго и са позахабени. Ipoda е купуван преди година и няколко месеца от Америка, почти не е използван. Продавам го защото откакто си купих кола, вече не ми остава време за него Снимки -> снимка 1 снимка 2 снимка 3 снимка 4 снимка 5 Цена: 130 лв , Нова цена: 110 лв Нова цена: 80 лв 3. D-Link DI-524 Wireless Router - Рутера е купуван преди 2 години и не ми е създавал никакви проблеми. От известно време съм с Vivacom Trio и ми е излишен, поне за следващите 2 години Снимка -> снимка Цена: 30 лв, Продаден 4. Слушалки CANYON - слушалките свирят добре, микрофона им също работи на ниво. Удобни са и ги използвах много в геймърските си години, сега само прашасват. Снимка -> снимка Цена: 10 лв Нова цена: 5 лв 5. Зарядно и handsfree за Samsung Снимка -> снимка Цена: 10 лв Нова цена: 5 лв 6. Handfree за Blackberry - с 2.5 мм жак. Снимка -> снимка Цена: 5 лв. 7. MousePad с възглавничка за китката - 5 лв 8. Некъв стар микрофон Genuis + (wait for it) мишка с топче Trakker - из антиките в шкафа - 5 лв Снимка -> снимка 9. Въже за скачане с брояч - Купувал съм го от Метро преди година за 10-15 лв. Снимка -> снимка Цена: 5 лв Не ми се занимава с куриери, затова обявата важи само за Пловдив, за да може при интерес да се види и тества всяко от предлаганите неща. За повече информация ЛС или в темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted October 21, 2010 Author Share Posted October 21, 2010 2. Ipod Nano 8 Gb черен - нова цена - 120 лв. 3. D-Link DI-524 Wireless Router - Продаден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted October 26, 2010 Author Share Posted October 26, 2010 1. Nokia E51 - нова цена - 110 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted November 1, 2010 Author Share Posted November 1, 2010 1. Nokia E51 - нова цена - 100 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted November 1, 2010 Share Posted November 1, 2010 Гледам, не искаш бартер за телефона. Интересувам се, но ако си склонен да свалиш още малко и мога да го взема, че бюджета ми е ограничен Ако искаш дай скайп на лични да се разберем нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted November 17, 2010 Author Share Posted November 17, 2010 2. Ipod Nano 8 Gb черен - нова цена - 110 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted November 22, 2010 Author Share Posted November 22, 2010 1. Nokia E51 - ПРОДАДЕН ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted November 23, 2010 Author Share Posted November 23, 2010 2. Ipod Nano 8 Gb черен Нова цена: 100 лв Ipoda е като нов, може да се види и тества. Разумен коментар при реален интерес! 4. Слушалки CANYON Нова цена: 5 лв. 5. Зарядно и handsfree за Samsung Нова цена: 5 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted November 25, 2010 Author Share Posted November 25, 2010 2. Ipod Nano 8 Gb черен Нова цена: 90 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted November 29, 2010 Author Share Posted November 29, 2010 коледно намаление 2. Ipod Nano 8 Gb черен Нова цена: 80 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpu3a_ Posted November 29, 2010 Share Posted November 29, 2010 Иска ми се да взема въжето Когато можеш ми пиши на лс ... скача ми се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.