Jump to content
BulForum.com

Продавам: Nokia e51, Ipod Nano 8 Gb, Рутер и други

Recommended Posts

След кратка чистка вкъщи изнамерих бая неща, които само прашасват и не са ми нужни повече.

1. Nokia E51 - на година и нещо, купуван от Мтел, но не е кодиран. Гаранция няма. Има следи от употреба, не съм имал никакви проблеми с телефона, работи безупречно. Батерията кара при нормални разговори 3-4 дни.

Телефона върви с оригиналното си зарядно, дата кабел, кутиийка и диск с драйвери. Слушалките съм ги изгубил. Причина за продажбата, взех си Galaxy S и този ми е излишен.

Снимки -> снимка 1 снимка 2 снимка 3 снимка 4 снимка 5

Цена: 120 лв Нова цена: 110 лв Нова цена: 100 лв ПРОДАДЕН!

2. Ipod Nano 8 Gb черен - няма забележки по външния вид, като нов е, слушалките съм ги ползвал за друго и са позахабени. Ipoda е купуван преди година и няколко месеца от Америка, почти не е използван. Продавам го защото откакто си купих кола, вече не ми остава време за него :)

Снимки -> снимка 1 снимка 2 снимка 3 снимка 4 снимка 5

Цена: 130 лв , Нова цена: 110 лв Нова цена: 80 лв

3. D-Link DI-524 Wireless Router - Рутера е купуван преди 2 години и не ми е създавал никакви проблеми. От известно време съм с Vivacom Trio и ми е излишен, поне за следващите 2 години :)

Снимка -> снимка

Цена: 30 лв, Продаден

4. Слушалки CANYON - слушалките свирят добре, микрофона им също работи на ниво. Удобни са и ги използвах много в геймърските си години, сега само прашасват.

Снимка -> снимка

Цена: 10 лв Нова цена: 5 лв

5. Зарядно и handsfree за Samsung

Снимка -> снимка

Цена: 10 лв Нова цена: 5 лв

6. Handfree за Blackberry - с 2.5 мм жак.

Снимка -> снимка

Цена: 5 лв.

7. MousePad с възглавничка за китката - 5 лв

8. Некъв стар микрофон Genuis + (wait for it) мишка с топче Trakker - из антиките в шкафа :) - 5 лв

Снимка -> снимка

9. Въже за скачане с брояч - Купувал съм го от Метро преди година за 10-15 лв.

Снимка -> снимка

Цена: 5 лв

Не ми се занимава с куриери, затова обявата важи само за Пловдив, за да може при интерес да се види и тества всяко от предлаганите неща. За повече информация ЛС или в темата :)

Гледам, не искаш бартер за телефона. Интересувам се, но ако си склонен да свалиш още малко и мога да го взема, че бюджета ми е ограничен :(

Ако искаш дай скайп на лични да се разберем нещо.

• 3 weeks later...

2. Ipod Nano 8 Gb черен Нова цена: 100 лв

Ipoda е като нов, може да се види и тества. Разумен коментар при реален интерес!

4. Слушалки CANYON Нова цена: 5 лв.

5. Зарядно и handsfree за Samsung Нова цена: 5 лв

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...