Jump to content
BulForum.com

За втори път безплатни курсове по програмиране в Академията на Телериk


Doncho Minkov

Recommended Posts

Академията на Телерик организира безплатен курс по програмиране с езика C# за платформата .NET Framework. Курсът ще се проведе от ноември 2010 г. в продължение на 2 месеца в учебния център на Телерик в София. Безплатното обучение обхваща основите на програмирането: масиви, цикли, методи, структури от данни, алгоритми, обектно-ориентирано програмиране. Основен преподавател е д-р Светлин Наков, софтуерен инженер и лектор с над 10 години опит, автор на 5 книги за програмиране.

 

Обученията са безплатни и без ангажиращ договор. Най-добрите участници ще получат възможност да продължат обучението си в следващото ниво (още 4 месеца) върху по-технологични теми като .NET Framework APIs, бази данни, уеб програмиране, Silverlight, WPF и софтуерно инженерство, след което ще им бъде предложена работа в Телерик.

 

За безплатно обучение ще бъдат приети 100 души (5 групи по 20 души), а за следващото ниво ще се класират най-добре представилите се 20 участници. Програмата за обучение и работа в Телерик се реализира успешно за втори път и вече 22 души, участващи в предходното й издание, започнаха работа при условия много над средното ниво за индустрията.

 

Изискванията към кандидатите са най-вече да имат много сериозна мотивация да станат .NET софтуерни инженери и да разполагат с достатъчно време, за практически упражнения по изучавания материал.

 

За повече информация посетете сайта на "Telerik Academy": http://academy.telerik.com.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...