Jump to content
BulForum.com

Продавам Nokia N95


Recommended Posts

Мисля, че телефонът не се нуждае от представяне, но за всеки случай ето какво може:

ето

 

Ползвал съм го около 1.5 години, като съм сменил оригиналния панел с черен (купен от ebay, доста добро качество). Също съм сменил и платката на горния панел, към която е и свързващия кабел с долната платка, така че не очаквайте проблеми там скоро. Иначе всичко си му работи на телефона, продавам го защото си купих нов и ми е гадно да го гледам този как прашасва. Софтуерът е ъпдейтнат до версията от снимката. Има инсталирани доста приложения и игри, но по желание мога да му направя пълен формат. Да, и работи с всички оператори.

 

Комплектът, който виждате на снимките съдържа освен телефона: три батерии (едната е оригиналната: 2 дена, и други две, които карат по около 1.5 дена, едната е от ebay, другата от руски), оригинално зарядно, както и всички части на стария панел. Вижда се, че има нормалните следи от употреба, но нищо счупено или хлопащо :)

 

Това което мн ми е харесало в този телефон е особено качествената камера, каквато дори и новите модели нямат, която си е на практика заместител на фотоапарат среден клас. Много удобен е и изходът за нормални (3,5мм) слушалки, който даже има и изход за телевизор (гледал съм цял филм така :) ). Тъй като неограничените планове за интернет станаха популярни вече трябва да отбележа, че освен да ползвате браузъра в телефона, който си е доста удобен (разбира се има и Opera за желаещите), много лесно може да си свържете и лаптопа към интернет (през bluetooth), като позлвате телефона като 3G модем. За запалените има и торент клиенти, които да пускате през Wifi :)

 

Цената на комплекта е 129лв 110лв

 

Снимките:

20101003140834.th.jpg20101003140851.th.jpg20101003140937.th.jpg20101003141119.th.jpg20101003141140.th.jpg20101003141204.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

От любопитство: защо на дисплея ,долу в средата , е изобразено логото на Уиндоус?

Има ли БГ меню? Карта памет? Кабел за TV Out? USB кабел? Слушалки?

И още: защо са сменени вътрешните части на панела и платката на горния панел?

Link to comment
Share on other sites

Логото е от инсталирана тема, vista се казваше май :)

няма бг меню, просто не ми е трябвало, защото преведени повечето термини направо не се разбират за какво са.

картата памет е 4GB и смятах да я сложа на новия телефон, ако някой я иска бих му направил отстъпка 5лв от цената в магазина.

Такаа.. TV Out кабел има, но аз съм си го правил и отново мисля да го ползвам за новия телефон, ако някой го иска цената е 15лв, че жакът е мн скъп.

Слушалки - не.

Вътршните части на панела не са сменяни, тези са от новия панел, беше пълен комплект.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...