Jump to content
BulForum.com

Продавам Power Balance гривни

Recommended Posts

Здравейте имам няколко Power Balance гривни и реших да ги продам.Гривните са чисто нови с кутиите.Купени са от Англия и затова цената е 25 лв (в България слагат лека надценка :-) ) Имам следните гривни:

номер S (17.5см) черна

номер S (17.5см) червена

номер М (19.0см) червена два броя

номер L (20.5см) червена

Гривните се намират в София,но пращам с Еконт навсякъде.

за контакти тел: 0886709175 или ЛС

ето снимка: http://www.vitaljuice.com/images/articles/2009_08/PowerBalance.jpg

http://www.freeridersonline.co.uk/images/uploads/Power%20Balance/power%20balance%20red.jpg

Ако са оригинални "мейд ин ю'кей" - цената ти е конкурентна, но е добре да може да го удостовериш по някакъв начин, тъй като лично аз поръчах за по 5 лв. гривни за двама съфорумци, от долните 2 вида, които пристигат без опаковка и това е първият признак, че са "мейд ин чайна":

1ebeec92fe446da8.jpg

0fe4e0ff7e32f731.jpg

3634eef347d7b2fe.jpg

Купувал съм ги за оригинални,а вече дали са :D ако ми кажеш нещо което да им видя за да разбера иначе са си с кутия всичко ми изглежда като оригинал.Холограмата не е цветна като на снимката която си дал,ако някой има интерес ще направя реални снимки.Попринцип ги бях купувал за приятели и роднини,но тези ми дойдоха излишни.

РOWER BALANCE - ПРОВЕРКА ЗА АВТЕНТИЧНОСТ

ВНИМАНИЕ! ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ФАЛШИФИКАТИ!

Само оригиналните продукти POWER BALANCE притежават уникален идентификационен номер, изписан на опаковката. Когато си закупите оригинален продукт от www.powerbalance.bg или от оторизираните дилъри, вие лесно ще установите, че притежавате истински продукт, който ще взаимодейства с енергийното поле на вашето тяло.

Фалшификатите, които може да срещнете на пазара, не могат да се проверят на официалния сайт www.powerbalance.bg и по-важното – нямат свойствата на истинските продукти и няма да влияят на тялото ви

Когато си купите оригинален продукт POWER BALANCE, вие ще можете чрез своя персонален номер да удостоверите в нашия уеб сайт www.powerbalance.bg, че притежавате автентичен продукт, който взаимодейства с енергийното поле на вашето тяло. Вашият идентификационният номер не се дублира с друг и го притежавате само Вие.

Въведеният от вас номер може да се провери само веднъж, след което се регистрира на ваше име и никой друг не може да го ползва. Той ще присъства в базата данни на POWER BALANCE BULGARIA.

Midex: Да, ама това важи само ако си го купиш от българския дистрибутор, а по света има поне още 100 като него, които също предлагат оригиналния продукт.

Друг е въпросът, че аз съм доста предубеден към продукта по принцип, но това си е мое мнение, с което не ангажирам никого.

РOWER BALANCE - ПРОВЕРКА ЗА АВТЕНТИЧНОСТ

ВНИМАНИЕ! ПАЗЕТЕ СЕ ОТ ФАЛШИФИКАТИ!

Само оригиналните продукти POWER BALANCE притежават уникален идентификационен номер, изписан на опаковката. Когато си закупите оригинален продукт от www.powerbalance.bg или от оторизираните дилъри, вие лесно ще установите, че притежавате истински продукт, който ще взаимодейства с енергийното поле на вашето тяло.

Фалшификатите, които може да срещнете на пазара, не могат да се проверят на официалния сайт www.powerbalance.bg и по-важното – нямат свойствата на истинските продукти и няма да влияят на тялото ви

Когато си купите оригинален продукт POWER BALANCE, вие ще можете чрез своя персонален номер да удостоверите в нашия уеб сайт www.powerbalance.bg, че притежавате автентичен продукт, който взаимодейства с енергийното поле на вашето тяло. Вашият идентификационният номер не се дублира с друг и го притежавате само Вие.

Въведеният от вас номер може да се провери само веднъж, след което се регистрира на ваше име и никой друг не може да го ползва. Той ще присъства в базата данни на POWER BALANCE BULGARIA.

Midex: Да, ама това важи само ако си го купиш от българския дистрибутор, а по света има поне още 100 като него, които също предлагат оригиналния продукт.

Друг е въпросът, че аз съм доста предубеден към продукта по принцип, но това си е мое мнение, с което не ангажирам никого.

А защо във официалния сайт няма проверка за афтентичност а само в БГ сайта ? - Защото афтентичноста в БГ е такава каквато си я сложиш , първи преварил да си регистрира сайта и една база данни със неговите номера на кутииките и това е :)

А в официалния сайт няма отуризиран дистрибутор за БГ.

А защо във официалния сайт няма проверка за афтентичност а само в БГ сайта ? - Защото афтентичноста в БГ е такава каквато си я сложиш , първи преварил да си регистрира сайта и една база данни със неговите номера на кутииките и това е xmas.gif

А в официалния сайт няма отуризиран дистрибутор за БГ.

Off:Получих аВинитет към думата "аФтентичност" и производнити и!!!Май ще трябва някой отУризиран учител да наемем в форума :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...