maspas Posted September 13, 2010 Share Posted September 13, 2010 мастилено-струен принтер HP DESKJET D1560 - принтерът е използван около 3 месеца, изразходвана е черната му глава ( първоначалната - 70 копия), цветната е ОК, пълна окомплектовка + подарък USB кабела към компютъра ( купува се отделно по принцип) - 35 лв пазарната цена с кабела е 55 лв http://www.multirama.bg/product/1247/printer-hp-deskjet-d1560.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted September 14, 2010 Author Share Posted September 14, 2010 ТОП ЦЕНА: 30 ЛВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted September 15, 2010 Author Share Posted September 15, 2010 НОВА ЦЕНА: 25 ЛВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted September 15, 2010 Author Share Posted September 15, 2010 НОВА ЦЕНА: 25 ЛВ ТОП ОФЕРТА: ПРИНТЕРА + 54mbps WIRELESS PCMCIA CARD for laptop - 40lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted September 15, 2010 Author Share Posted September 15, 2010 ПОСЛЕДНА НЕВЕРОЯТНА ЦЕНА НА ПРИНТЕРА: 20 ЛВ в комплект с картата: 35 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted September 16, 2010 Author Share Posted September 16, 2010 НОВА И ПОСЛЕДНА ПАКЕТНА ЦЕНА ПРИНТЕР + WIRELESS ADAPTER-а: 30 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted October 16, 2010 Author Share Posted October 16, 2010 цена на принтера: 18 ЛВ !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RuF Posted October 28, 2010 Share Posted October 28, 2010 Исках да го взема веднага, но не си оставил телефон. 0879 288 326 - това е моя, ако искаш ми звънни после, ако не съм купил някой, взимам твоя Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted November 21, 2010 Author Share Posted November 21, 2010 Исках да го взема веднага, но не си оставил телефон. 0879 288 326 - това е моя, ако искаш ми звънни после, ако не съм купил някой, взимам твоя НОВА И ПОСЛЕДНА УНИКАЛНА ЦЕНА: 15 ЛВ Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted November 21, 2010 Author Share Posted November 21, 2010 искам да питам нещо , което не е по точно тази тема , но пак е от същия продавач !!! понеже там темата е временно затворена , : КАК драги ми продавачо продавате нещо , което НЯМАТЕ " .................. защото ще има забавяне с доставката на границата, когато ги получа, ще дам цялата необходима инфо ! " Ще има е бъдеще НЕОПРЕДЕЛЕНО , как продаваш нещо , което не е при ТЕб и незнаеш какво е , а и друго характерно за Теб е , че липсват почти винаги снимки на артикулите , които продаваш , защо ? извинявам с4е и аз предварително за този пост , че не му е тук мястото , но темата както писах по-горе е затворена. Моля моедраторите ако не са съгласни да изтрият коментара ми. ПИЧ, аз съм в тоя сайт от 2006 г., това е вторият ми профил, но хората ме знаят оттогава, колкото неща аз съм купил и продал тука, ти толкова банички не си изял. досега никой не се е оплакал от това ,което съм му продал, а ти вчерашен user си решил да се правиш на много пекан ! доста от темите ми имат и са имали снимки, а и който иска, винаги може да види това, което продавам а относно power balance, фирмата , с която работя, има проблем на митницата, днес сутринта трябваше да ги имам, но това теб не те касае, ако някой беше искал , щях да му обясня , затова и помолих темата да бъде закрита ! какъв ти е на теб проблема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luncic Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted November 21, 2010 Author Share Posted November 21, 2010 проблем нямам , но имам искане , за да съм сигурен какво бих купил . не ме интересува , кой от къде е и колко е , а какво АЗ бих взел. Та отново въпроса ми е относно този КОД , който Ти спомена , че струва 10ст. , но то и бандерола на цигарите струва толкова , но именно в това е разликата м/у тези в Изгрев на пазара и тези по магазините. Щом се палиш толкова ясно ми е , за какво става въпрос. пич, никакъв код за никакви десет стотинки не съм споменавал, нещо ме бъркаш с колегата от другата тема май, която е също за POWER BALANCE и е до моята. ориентирай се вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
victory Posted November 21, 2010 Share Posted November 21, 2010 Един въпрос за принтера: Черната глава напълно ли е празна или има още мастило в нея и подлежи на презареждане? Защото ако е напълно празна... дюзите вече са засъхнали а една нова глава сигурно струва повече от принтера като нов с двете глави. Другия въпрос: някоя от главите пълнена ли е, с какво мастило и колко пъти. И остави тел. за връзка. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted November 21, 2010 Author Share Posted November 21, 2010 Един въпрос за принтера: Черната глава напълно ли е празна или има още мастило в нея и подлежи на презареждане? Защото ако е напълно празна... дюзите вече са засъхнали а една нова глава сигурно струва повече от принтера като нов с двете глави. Другия въпрос: някоя от главите пълнена ли е, с какво мастило и колко пъти. И остави тел. за връзка. Благодаря. да, напълно празна е, трябва да се купи нова - 25-30 лв струва за 200 старници приблизително. дали мможе да се пълни - не знам. по модела на принтера може да попиташ във фирми, които го правят, така е най-сигурно цветната има още мастило, това са първоначалните глави от комплекта, не съм слагал нови Link to comment Share on other sites More sharing options...
maspas Posted November 21, 2010 Author Share Posted November 21, 2010 да, напълно празна е, трябва да се купи нова - 25-30 лв струва за 200 старници приблизително. дали мможе да се пълни - не знам. по модела на принтера може да попиташ във фирми, които го правят, така е най-сигурно цветната има още мастило, това са първоначалните глави от комплекта, не съм слагал нови ПРОДАДЕНО! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.