Jump to content
BulForum.com

Продавам ПРИНТЕР HP !

Recommended Posts

мастилено-струен принтер HP DESKJET D1560 - принтерът е използван около 3 месеца, изразходвана е черната му глава ( първоначалната - 70 копия), цветната е ОК, пълна окомплектовка + подарък USB кабела към компютъра ( купува се отделно по принцип) - 35 лв пазарната цена с кабела е 55 лв

http://www.multirama.bg/product/1247/printer-hp-deskjet-d1560.html

• 1 month later...
  • 2 weeks later...

Исках да го взема веднага, но не си оставил телефон.

0879 288 326 - това е моя, ако искаш ми звънни после, ако не съм купил някой, взимам твоя

• 4 weeks later...

Исках да го взема веднага, но не си оставил телефон.

0879 288 326 - това е моя, ако искаш ми звънни после, ако не съм купил някой, взимам твоя

НОВА И ПОСЛЕДНА УНИКАЛНА ЦЕНА: 15 ЛВ

искам да питам нещо , което не е по точно тази тема , но пак е от същия продавач !!!

понеже там темата е временно затворена , :

КАК драги ми продавачо продавате нещо , което НЯМАТЕ

" .................. защото ще има забавяне с доставката на границата, когато ги получа, ще дам цялата необходима инфо ! "

Ще има е бъдеще НЕОПРЕДЕЛЕНО , как продаваш нещо , което не е при ТЕб и незнаеш какво е , а и друго характерно за Теб е , че липсват почти винаги снимки на артикулите , които продаваш , защо ?

извинявам с4е и аз предварително за този пост , че не му е тук мястото , но темата както писах по-горе е затворена.

Моля моедраторите ако не са съгласни да изтрият коментара ми.

ПИЧ, аз съм в тоя сайт от 2006 г., това е вторият ми профил, но хората ме знаят оттогава, колкото неща аз съм купил и продал тука, ти толкова банички не си изял. досега никой не се е оплакал от това ,което съм му продал, а ти вчерашен user си решил да се правиш на много пекан ! доста от темите ми имат и са имали снимки, а и който иска, винаги може да види това, което продавам :) а относно power balance, фирмата , с която работя, има проблем на митницата, днес сутринта трябваше да ги имам, но това теб не те касае, ако някой беше искал , щях да му обясня , затова и помолих темата да бъде закрита ! какъв ти е на теб проблема?

проблем нямам , но имам искане , за да съм сигурен какво бих купил .

не ме интересува , кой от къде е и колко е , а какво АЗ бих взел. Та отново въпроса ми е относно този КОД , който Ти спомена , че струва 10ст. , но то и бандерола на цигарите струва толкова , но именно в това е разликата м/у тези в Изгрев на пазара и тези по магазините. Щом се палиш толкова ясно ми е , за какво става въпрос.

пич, никакъв код за никакви десет стотинки не съм споменавал, нещо ме бъркаш с колегата от другата тема май, която е също за POWER BALANCE и е до моята. ориентирай се вече

Един въпрос за принтера:

Черната глава напълно ли е празна или има още мастило в нея и подлежи на презареждане? Защото ако е напълно празна... дюзите вече са засъхнали а една нова глава сигурно струва повече от принтера като нов с двете глави.

Другия въпрос: някоя от главите пълнена ли е, с какво мастило и колко пъти.

И остави тел. за връзка.

Благодаря.

Един въпрос за принтера:

Черната глава напълно ли е празна или има още мастило в нея и подлежи на презареждане? Защото ако е напълно празна... дюзите вече са засъхнали а една нова глава сигурно струва повече от принтера като нов с двете глави.

Другия въпрос: някоя от главите пълнена ли е, с какво мастило и колко пъти.

И остави тел. за връзка.

Благодаря.

да, напълно празна е, трябва да се купи нова - 25-30 лв струва за 200 старници приблизително. дали мможе да се пълни - не знам. по модела на принтера може да попиташ във фирми, които го правят, така е най-сигурно :) цветната има още мастило, това са първоначалните глави от комплекта, не съм слагал нови:)

да, напълно празна е, трябва да се купи нова - 25-30 лв струва за 200 старници приблизително. дали мможе да се пълни - не знам. по модела на принтера може да попиташ във фирми, които го правят, така е най-сигурно :) цветната има още мастило, това са първоначалните глави от комплекта, не съм слагал нови:)

ПРОДАДЕНО!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...