Jump to content
BulForum.com

Продавм DDR2 1Gb

Recommended Posts

Кво ме напрай бре. В магазина 1гб ддр1 лаптопска е 13лв. Бих искал 2те за 20лв(10лв броя) и то ако нямат никакви вънщни забележки.

Че какви външни забележки може да има рам памет.. :confused

Кво ме напрай бре. В магазина 1гб ддр1 лаптопска е 13лв. Бих искал 2те за 20лв(10лв броя) и то ако нямат никакви вънщни забележки.

Дай го този магазин че да си взема и аз 10-на .

Май не си наясно с цените. Освен това не става въпрос за DDR1(която мисля е още по-скъпа) а за DDR2.

В Ерата 1GB 667 e 30-на и горница.

Би ли написал кой е магазина в който се продават памети на такава цена?

Дай го този магазин че да си взема и аз 10-на .

Май не си наясно с цените. Освен това не става въпрос за DDR1(която мисля е още по-скъпа) а за DDR2.

В Ерата 1GB 667 e 30-на и горница.

Чисто нова 1гб ддр2 содим 667мхц с ддс и 36м гаранция е 15лв и нещо. Без без ддс е към 13лв. Не ми се правят четки на фирми. Казах колко мога да дам ако човека иска да пише. Ако не живи и здрави. О, и да ддр1 е в пъти по скъпа. КОлкото е по стара рамта толкова е по-скъпа наясно съм'

Объркал съм сори :) 1гб ддр2 содим 667мхц нова с ддс и гранциите там е 35лв. Сори още веднъж...

ей от тоя магазин го видях тва http://nmemory.org/product_info.php?cPath=2731_2736_2741_2767&products_id=4210&language=BG

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...