BoneDragon Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 (Знам че по-голямата част от хората в форума са от Пловдив и Асеновград,затова реших че ако някой от там ги иска НЯМА ПРОБЛЕМ да ги донеса на крак веднага щом се разберем нещо сериозно ) Здравейте. Подарявам две малки котенца. ...Преди около 2 седмици с мой приятел се прибирахме от Западния Парк и на изхода му(До Захарна Фабрика),точно на влаковите линиии видяхме котетата.Тогава бяха съвсем малки и явно мъчени,защото едното беше с разбито носле,кихаше и имаше кръв и двете бяха полепени с нещо приличащо на Дзифт.Отделно бяха супер мръсни и определено не бяха яли от доста време. Взехме ги,защото ако ги бяхме оставили,или влака щеше да ги смаже или първото минало куче да ги изяде (Това е входа на парка и непрекъснто влизат кучета с или без стопани). За мен лично котетата са донесени от някъде и оставени от човек там умишлено,на произвола на съдбата. И сега хубавата част на историята им... Взех ги вкъщи на моя отговорност с мисълта да ги подаря на някой в интернет,защото живея с родителите си и 2 голями кучета. Веднага започнаха да се хранят хубаво,изкъпахме ги,обезпаразитихме ги външно с пудра,още на първия ден придобиха хигиенни навици.Научиха се къде им е тоалетната (Леген с пясък) и Паничките за храна. Порблема е че заради кучетата е наложително стаята да се заключва непрекъснато,прозорците да се затварят докато ме няма (което сега през лятото е тежко ),а веднъж за малко едното не ми се изплъзна през краката при кучетата,което щеше и да му е края. Котетата са мъжко и женско,черно белички,много интелигентни,обичат да си играят,но за разлика от повечето котета са и много спокойни и не правят бели (Или поне за сега ). Готов съм да занеса котетата както в ЦЯЛА София,така и в ЦЯЛИЯТ Окръг до София от 50КМ да кажем.Въпросът е да си намерят добри стопани,които да ги обичат,да се грижат добре за тях и да имат достатъчно време за да могат да им обръщат внимание. Ето и няколко снимчици и едно видео,като на някой от снимките котенцата са още с малко мръсни носове,но вече са чистички и розови :-P Котетата се намират в град "София".Припомням отново че съм готов да ги донеса навсякаде в рамките на града,Както и навсякаде околу София в окръг от 50-тина КМ. За контакти : GSM : O879 359 247 - Сашо GSM : 0879 885 477 - Ива На Л.С. ICQ - 233-833-017 Skype - ocbkingsize E-mail - bо[email protected] П.П. Макар и да е невъзможно или по скоро доста по трудно ще се радвам БЕЗКРАЙНО много ако се намери човек който може да ги вземе,двете заедно защото са много привикнали едно към друго,чистят се заедно,играят заедно,спят заедно и изобщо правят всичко заедно :flower: (Най-добре някой който живее в къща или по голям апартамент).В такъв случай ще им купя храна и консерви за 1 месец напред,като подарък за новият им собственик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Здравей, колега. Поздрави за доброто дело, което си направил. Много малко хора биха се загрижили толкова за животни! За съжаление нямам възможност да взема нито едно камо ли и двете (нашите не искат и да чуят за друга котка освен тази, която вече имаме ). Все пак, ако имаш профил във фейсбук може да пишеш в групата "Вземи приятел" там също има шанс за успех. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted August 9, 2010 Share Posted August 9, 2010 Дано поста не ми счете за спам.Просто искам да кажа, че наистина се радвам, че има такива хора. Някак си ми се връща надеждата, че по света все още може да има добри хора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.