jijane Posted July 27, 2010 Share Posted July 27, 2010 Audigy-то го имам от година и половина и не ми е необходима вече. Работи си без никакви проблеми на Windows7, но използвам само дигиталния изход, задача с която може да се справи и дъното. Комплекта включва картата, диск с драйвъри(без тези за Win7),планка с game port, всичко това в антистатично пликче. Така съм е взимал аз, така е и продавам. Ресивъра е на около 3 години, като последните 9 месеца не се е използвал. Мощността му е 2х50+3х15W при 8 ома,Тук има малко повече информация за него. Причината за продажбата е смяната му с малко по-модерен. Ето и реални снимки - Цък Цени съответно: Audigy - 45 лева KODA - 100 лева Поради факта, че и двата компонента са без гаранция, давам 7 дена гаранция на евентуалния купувач да си ги изтества обстойно. Ако има допълнителни въпроси - ЛС Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted July 29, 2010 Author Share Posted July 29, 2010 Audigy-то утре пътува към Бургас. Добавям за продажба и един безжичен рутър TL-WR841N Ver:5.1, с остатъчна гаранция от 19 месеца. Не ми е необходим вече поради замяната му с гигабитов такъв. Цена 38 лева. За Пловдив транспорта е от мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted July 30, 2010 Author Share Posted July 30, 2010 Нова цена на ресивъра - 95 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted August 4, 2010 Author Share Posted August 4, 2010 Audigy-то е продадено. Нова цена на ресивъра 90 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted August 9, 2010 Author Share Posted August 9, 2010 Нова цена на рутъра - 35 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.