Jump to content
BulForum.com

Суматори


Recommended Posts

Здравеите!Надявам се че на правилното място съм постнал темата,ако ли не нека админите да ме извинят! :rolleyes:

А сега към темата:Значи трябва ми схема на два полусуматори,които свързини помежду си да образуват пълен суматор (ще е нужно да се свържат и Логически Функции)!

Надявам се че има хора които разбират от това и могат да ми помогнат.Също така се надявам и да няма безполезни и глупави постове от хора които не разбират нищо и търсят място където да покажат олигофренията си!

Мерси предварително!

Link to comment
Share on other sites

ако може да обясниш малко по подробно, че или аз съм забравил вече нещата или ти нещо неясно обясняваш и какво имаш предвид под: "ще е нужно да се свържат и Логически Функции".

Link to comment
Share on other sites

Хм! Ами дадоха ми за домашна работа да свържем два полусуматора ,така че да се получи пълен суматор,като даскала каза че може при свързването да двата полусуматора да се свържат и логически функции към схемата(Логически Функции-"И","ИЛИ","ИЛИ-НЕ","И-НЕ","Изключващо ИЛИ").С една дума схемата да представлява свързани два полусуматора и една,две или там колкото трябват Логически Функции!

Link to comment
Share on other sites

съжалявам, но нямам никакво време в момента да мисля за тея глупости.погледни тук: http://www.eunet.bg/bgnews/show_class.html...&class=56182222 прочети първа и втора глава и ще схванеш как да го направиш, само забележи, че идеята не е да свържеш два полу и да стане един пълен, а да добавиш няколко логически елемента към полу, за да стане пълен.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...