PiBaTa Posted June 11, 2004 Share Posted June 11, 2004 Imam problem s networka na4i v nas imam 2pcta i dvata sa pod winXp ta ve4e ot edna sedmica si raboteha kakto triabva v mreja oba4e kato napravix shutdown na ednoto pc i posle go vkuliu4ih mi dava 4e network cabela e unpluged a i dvete pcta sa vkliu4eni... pomislix 4e e ot cabela zatva go smenix(6toto imam rezerven )ama i tva ne opravi problema niakoi da ima niakakvi idei moze li da e ne6to ot samoto pc ili? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 11, 2004 Share Posted June 11, 2004 Ne Problema ti e izzqlo softwaren.Az sam su6to s dve PCta i vednij si spomnqm che praveha taka.Pusni si network setup wizard i na 2ta kompa i restartirai.Dokolkoto si spomnqm pri men pomogna no moje i da se luja Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted June 12, 2004 Author Share Posted June 12, 2004 Tova ne pomogna slu4iano da ima6 drugi predlojenia pls Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aeon Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 Може да ти е изгоряла Lan картата!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
koliozepenizata Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 onq den stana sushtoto s na saseda kompa. nie imame vuv vhoda mreja. i stana sushtoto davashe 4e e unplugged.zna4i po princip se opravq po nqkolko na4ina. purvo proveri dali imash nqkvi network bridges. shtoto xp obi4a mnoo da prai takiva raoti ako nameri dial-up modem i lan.ako nqmash ti preporu4vam da si istriesh drivera na lankata i da go slojish pak posredstvom refresh. ili naprao trii i restart ma ne s reset . az praih razni takiva raoti i se oprai. a dano imash i ti sushtiq kasmet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 probvai s unistall na lan kartite. Ot hardware managera na win-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 Смени и PCI слота. На мен ми дава, че сегашния адаптер е седми, а те са два. Но са били по всички слотове . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted June 12, 2004 Share Posted June 12, 2004 Aaaa shade-a e prav Ot razpolojenieto na lankite po PCIkite mogat da proizlizat some problems.. Ot sobstven opit go znm Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiBaTa Posted June 13, 2004 Author Share Posted June 13, 2004 Uspiax da re6a problema Thx za pomo6ta na vski4ki. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jorkis Posted June 13, 2004 Share Posted June 13, 2004 Няма да е лошо да кажеш как го разреши, че да може в бъдеще и други да знаят какво да правят Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.