Jump to content
BulForum.com

Network conection big problem

Recommended Posts

Imam problem s networka na4i v nas imam 2pcta i dvata sa pod winXp ta ve4e ot edna sedmica si raboteha kakto triabva v mreja oba4e kato napravix shutdown na ednoto pc i posle go vkuliu4ih mi dava 4e network cabela e unpluged a i dvete pcta sa vkliu4eni... pomislix 4e e ot cabela zatva go smenix(6toto imam rezerven :zzz )ama i tva ne opravi problema niakoi da ima niakakvi idei moze li da e ne6to ot samoto pc ili?

Ne

Problema ti e izzqlo softwaren.Az sam su6to s dve PCta i vednij si spomnqm che praveha taka.Pusni si network setup wizard i na 2ta kompa i restartirai.Dokolkoto si spomnqm pri men pomogna no moje i da se luja :)

onq den stana sushtoto s na saseda kompa. nie imame vuv vhoda mreja. i stana sushtoto davashe 4e e unplugged.zna4i po princip se opravq po nqkolko na4ina. purvo proveri dali imash nqkvi network bridges. shtoto xp obi4a mnoo da prai takiva raoti ako nameri dial-up modem i lan.ako nqmash ti preporu4vam da si istriesh drivera na lankata i da go slojish pak posredstvom refresh. ili naprao trii i restart ma ne s reset :D . az praih razni takiva raoti i se oprai. a dano imash i ti sushtiq kasmet :woot

Смени и PCI слота. На мен ми дава, че сегашния адаптер е седми, а те са два. Но са били по всички слотове :) .

Няма да е лошо да кажеш как го разреши, че да може в бъдеще и други да знаят какво да правят ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...